Amazic

onderdelenshop24.com

KNVB

Verplichting spelregelbewijs in reglementen

MasterZ

De verenigingsraad van de KNVB heeft dit jaar op zaterdag 30 mei ingestemd met een reglementswijziging die het halen van het spelregelbewijs verplicht stelt. Het vastleggen in het reglement betekent dat spelers uit geboortejaar 1998 voor het seizoen 2015-2016 alleen mogen voetballen als zij het spelregelbewijs hadden gehaald.

Spelers uit geboortejaar 1998 zijn vorig seizoen bezig geweest met het halen van hun spelregelbewijs. Via het digitaal wedstrijdformulier (DWF) wordt nu gecontroleerd of een speler wel of niet in het bezit is van het spelregelbewijs. Wanneer dit niet het geval is, ontvangt de speler via het DWF een waarschuwing. Na zes waarschuwingen mag de speler niet meer opgevoerd worden op het DWF. Als het spelregelbewijs is gehaald, dan mag de speler weer uitkomen in wedstrijden.

Vertrouwd met de spelregels

Het initiatief om een spelregelbewijs in te voeren voor jeugdspelers in Nederland zorgt ervoor dat voetballers van jongs af aan vertrouwd raken met de spelregels. Kennis van de spelregels geeft hen meer inzicht in en begrip voor beslissingen van scheidsrechters.

Spelers geboortejaar 1999

Het spelregelbewijs is een jaarlijks terugkerend item voor voetbalverenigingen. Dit seizoen zijn alle spelers die geboren zijn in 1999 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen.

De kerstvakantie staat voor de deur en dat is natuurlijk een mooie gelegenheid voor de speler om het bewijs te halen.

Ga naar de website van Voetbal MasterZ

KNVB Keepsterstalentendagen 2015

KNVB Keepsterstalentendagen

De KNVB organiseert al jaren het JPN voor talentvolle speelsters in Nederland. De laatste jaren is JPN Meisjes met name voor de meest talentvolle speelsters en proberen we deze talenten in hun te helpen in hun ontwikkeling richting de top.

Meiden komen wekelijks bij elkaar in trainingsgroepen op verschillende locaties om van daaruit ook de juiste plek te vinden binnen hun vereniging. Ook behoren keepsters tot deze trainingsgroepen, maar keepen blijkt toch altijd een apart vak dat ook extra aandacht verdiend. De KNVB heeft daarom het initiatief genomen om meer aandacht te schenken aan keepsters.

Voor meer informatie en aanmelden OPEN DE FLYER

Open de flyer

Jeugdvoetbaldag KNVB West 1

Het is al jaren een begrip:
de Jeugdvoetbaldag.

Dé afsluiting van het voetbalseizoen voor
jong voetballend Nederland.

Een dag die u en uw (jeugd-)leden
niet mogen missen!

Op zaterdag 4 juni 2011 zijn de complexen van Sv Spakenburg en IJsselmeervogels in Spakenburg de uitverkoren locaties voor het voetbalfestijn. De dag begint om 10.00 uur en de afsluiting staat gepland voor 16.00 uur.

Tijdens de Jeugdvoetbaldag, zal er worden gestreden om het districtskampioenschap straatvoetbal en om het districtskampioenschap schoolvoetbal voor jongens en meisjes. De supercupfinales voor de jongens B- en C-junioren en D-pupillen en meisjes A, B en C-junioren worden gespeeld. Ook zal het kampioenschap voor E-pupillen en de finale voor het jeugd G-voetbal plaatsvinden.

Tevens organiseert de KNVB een extra 4 tegen 4 toernooi voor alle meisjes, van A-junioren t/m F-pupillen.

Lees meer...

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Orries Bar Restaurant