Amazic

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie

FC VVC Champions League & Talentjes

FC VVC Champions League & Talentjes is opgezet om jonge kinderen op spelende wijs kennis te laten maken met de voetbal sport. Vaak moeten kinderen eerst een zwem diploma halen waarna ze een andere sport mogen gaan kiezen. Bij FC VVC hebben we er voor gekozen 2 categorieën op te zetten. De categorieën bestaan uit de Talentjes (3-4 jaar) en de FC VVC Champions League (5-6 jaar). Voor beide categorieën bied FC VVC mogelijkheden! Hierdoor kan uw kind enthousiast gemaakt worden om naast het behalen van de zwemdiploma’s ook alvast te starten met een sport die ze wellicht uitdagender vinden.

De Talentjes krijgen bij FC VVC een professionele training op zaterdag ochtend vanaf 8:30. In deze training worden spelletjes gedaan en maken kinderen kennis met alle “weerstanden” die we kennen in de voetbal sport. Voorbeeld: een bal is voor deze leeftijd groep al een weerstand. Al deze activiteiten hebben maar een doel: bekend raken met de voetbal sport op een leuke, vrije en heel plezierige manier.

De FC VVC Champions League is opgezet op basis van de “normale” team behandeling bij FC VVC. Kinderen krijgen op de woensdag middag (15 uur) een heuse training voorgeschoteld op basis van een circuit training, op de zaterdag ochtend (8:30 uur) mogen de jongens en meisjes al de opgedane vaardigheden laten zien in een ware Champions League competitie.
We spelen met gerenommeerde Champions League clubs uit het buitenland. De namen van Ajax, Feyenoord, PSV komen niet voor in deze competitie! Dat hebben we uiteraard expres gedaan.
De teams spelen in principe 4 tegen 4. (bij kou of andere redenen kunnen we er voor kiezen 5 tegen 5 te voetballen). Er wordt op de zaterdag 3* 12 minuten gevoetbald tegen hetzelfde team. Punten worden verzameld en de week erop speel je weer tegen een ander team 3* 12 minuten.
We delen de competitie in op basis van het najaar en het voorjaar. Tijdens de winterstop evalueren we en maken we een nieuwe competitie voor het voorjaars gedeelte.

De FC VVC Champions League & Talentjes is vrij opgezet. Dit houdt in dat als je een vriendje of vriendinnetje hebt die ook graag een keer wil komen “proeven” wat de voetbalsport nu eigenlijk inhoud deze van harte welkom is bij FC VVC!
Mocht je vriendje of vriendinnetje het echt leuk vinden en wordt hij/zij ook daadwerkelijk lid? Dan hebben wij een leuke verassing voor je.

Voor alle overige vragen en/of opmerkingen:   

FC VVC Champions League & Talentjes Team
Hans Knibbe () of telefonisch 0634095156

Orries Bar Restaurant

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

FCVVC1 Loogman Seizoen 2017-2018

Lid worden FC VVC

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

Flyer SAMEN - STERK 2017

Flyer Samen Sterk

Fysio Cura Plaza

FC VVC Sponsoring 2018

Redactie FC VVC

VGV

 

Evenementen Kalender 2017

  • 6 Januari 2018 Nieuwjaarsreceptie