Amazic

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie

FC VVC gaat samenwerking aan met Alphense Boys

Op 30 april jl. is de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen FC VVC en Alphense Boys. Een overeenkomst waarin partijen over en weer de intentie uitspreken de aanwezige kennis en know how met elkaar te delen. Deze samenwerking past perfect in het streven van onze vereniging naar "beter voetbal". FC VVC heeft een dergelijke overeenkomst ook met AJAX. Op het gebied van techniek en tactiek (Ajax Academy Online) kunnen we daar uiteraard ons voordeel doen. Maar er zijn meer zaken waar wij als amateurvereniging tegen aanlopen. Om niet iedere keer het wiel te moeten uitvinden hebben wij gemeend om naast de samenwerking met een B.V.O. ook een samenwerking aan te gaan met een top-amateurvereniging om zo voor een amateurvereniging herkenbare zaken met elkaar te delen.

FCVVC-Technischestaf
Vlnr: Edwin Broxterman - Bob Valkenburg - Marc Heisterkamp

In aanwezigheid van Paul Bahlmann (Technisch coördinator van Alphense Boys) en Bob Valkenburg (voorzitter Alphense Boys) en de heren Broxterman en Heisterkamp namens FC VVC ondertekende de overeenkomst.  De overeenkomst is een pilot aangegaan voor een jaar en zal aan het eind van het volgende seizoen worden geëvalueerd.

Naast FC VVC is Alphense Boys een zelfde overeenkomst aangegaan met: Floreant (Boskoop), v.v. Alphen (Alphen aan den Rijn), v.v. ASW (Waddinxveen) en  S.V. Nieuwkoop (Nieuwkoop). Ook met deze clubs zullen wij komend jaar contacten leggen om met elkaar ervaringen te delen.

FCVVC-Kiest-Voor-Beter-Voetbal

Orries Bar Restaurant

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

FCVVC1 Loogman Seizoen 2017-2018

Lid worden FC VVC

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

Flyer SAMEN - STERK 2017

Flyer Samen Sterk

Fysio Cura Plaza

FC VVC Sponsoring 2018

Redactie FC VVC

VGV

 

Evenementen Kalender 2017

  • 6 Januari 2018 Nieuwjaarsreceptie