Amazic

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Afscheidswedstrijd Ben Stolte en Jan Troost

Na ruim 40 jaar te hebben gevoetbald bij SMS/FC VVC heeft Ben Stolte besloten zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Zaterdag 4 juni is Ben Stolte verrast door zijn huidige en oud medespelers. Er waren veel oud spelers uit de SMS tijd aanwezig, evenals zijn oud trainer Aad Branderhorst.

Ben Stolte Jan Troost

De wedstrijd die gespeelt is tussen “Oud” Ben en “Huidig” Ben stond onder leiding van scheidsrechter Sjaak Eenennaam.

Als verrassing waren ook zijn kinderen Pascal en Monica aanwezig, en kwamen als invallers het veld in om met/tegen hun vader te spelen. Uit handen van voorzitter Peter Klabbers ontvang Ben naast een mooie speech een mooie Bos bloemen en een eet bon. Jan Troost die tevens stopt kreeg ook een speech en een cadeau overhandigd.

Na de wedstrijd werden nog wat anekdotes boven water gehaald, waren er nog oud spelers die niet aanwezig waren maar wel hun boodschap kwijt wilde via social media en media aanwezig.

Ook ontvang Ben uit handen van zijn huidige team een gedenktrofee ter herinnering aan zijn team, hij stond tenslotte altijd klaar. Onder het genot van een biertje en een super BBQ zijn er nog heel wat oude koeien uit de sloot gehaald. Het bleef nog lang onrustig op ons complex. We kijken terug op een mooi afscheid en terug op een gezellige middag/avond wat veel weg had van een reünie.

De foto’s geven uw een mooi inzicht van de dag en de aanwezige.

Ben en Jan, het ga jullie goed, en hopen jullie toch nog veel langs de lijn en in de kantine te zien.

Alle aanwezige ook bedankt dat jullie in grote getale waren gekomen, dat gaan we zeker nog een keer herhalen.

Foto's Jan Klootwijk

 

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Orries Bar Restaurant