Rayer Healthcare Shockwave

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

John Hagman onderscheiden met gouden speld KNVB

Na zestien jaar actief te zijn geweest voor onze club en de voorloper sv SMS heeft John Hagman besloten zijn vrijwilligersactiviteiten voor VVC af te bouwen. Zijn jarenlange inzet was reden voor het bestuur om hem voor te dragen voor deze onderscheiding. Afgelopen zaterdag werden John en zijn vrouw Linda in het zonnetje gezet door KNVB-ambassadeur Floris Thoolen.

 John Hagman

De heer Thoolen van de KNVB noemde John een fantastisch voorbeeld van een actieve vrijwilliger die onmisbaar is geweest voor onze club. Hij haalde aan dat John zeventien jaar geleden is begonnen als coach/leider van het team van zijn zoon en later jeugdvoorzitter werd bij SMS. In de rol van voorzitter van diezelfde club was hij aanjager en begeleider van de fusie van sv SMS en vv Nieuw Vennep tot het huidige FC VVC. ‘Zo’n traject vraagt veel tijd en energie en het is de vraag of het lukt. Het is gelukt, mede dankzij jouw inzet en kwaliteiten. Zonder vrijwilligers zoals John die zich met liefde inzetten - ook bij nacht en ontij - kunnen voetbalclubs niet bestaan.’ John’s echtgenote Linda kreeg een dankwoord en bloemen voor het uitlenen van haar man aan en haar ondersteuning bij de uitvoering van administratieve taken.

Tevreden terugblik
Op de vraag wat hem dreef om dit zo lang te doen antwoordt John: ‘Ik hou van regelen en organiseren en ik vind dat je als ouder ook een steentje kan bijdragen. Er zijn heel veel momenten waar je energie van krijgt. De keren dat het team van mijn zoon kampioen werd en promoveerde naar de hoofdklasse, daar kijk ik met plezier op terug. Dat de fusie lukte, terwijl er aanvankelijk veel weerstand was onder leden, dat gaf me een kick. Na de fusie heb ik besloten om geen bestuursfunctie meer te vervullen en heb ik de rol van wedstrijdsecretaris op me genomen. Puzzelen met het wedstrijdprogramma en de kleedkamerindeling door de week en elke zaterdag vroeg op om op tijd het wedstrijdsecretariaat te bemannen. Daar was ik gemiddeld zo’n twaalf uur per week mee bezig. Ik was blij en tevreden als alles weer goed draaide op de zaterdag. De laatste jaren zorgde ik voor de materialen en de kleding. Dat vond ik leuk om te doen. Ik blijf voorlopig nog betrokken bij het wedstrijdsecretariaat tot er een opvolger is. Maar dan op afstand.’

HFC 1 - FC VVC1 uit Hoofdsponsor Loogman Carwash

FCVVC1 Programma 2018 -  2019

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2018 - 2019

FC VVC Nieuwe Sponsors 2018-2019

Toernooi Kalender 2019

BN Nieuwsbrief

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden