Amazic Nieuw-Vennep

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

UFA Zomercursus 2017

Ultimate Football Academy

Na het enorme succes van vorig jaar, organiseren wij ook dit jaar weer een zomercursus. Wij hebben de cursus van vorig jaar geëvalueerd en hebben gekeken naar hoe we een aantal zaken nog beter kunnen aanpakken.

We gaan dit jaar werken met een aantal nieuwe innovatieve voetbal producten zoals:

  • SmartGoal
  • Trainingsdummy’s
  • Techniekbal (met koord)
  • GoalShot
  • SoccerWave
  • Dribbel- en partijspellen met mini bal

Vanaf 6 juni, 6 weken lang, elke dinsdag en donderdag, 75 minuten per training werken wij aan techniek (dribbelen, passeren, passen, schieten, aanname enz.) en loopcoördinatie. Uiteraard sluiten we ook dit jaar weer af met een groot onderling toernooi, waar vorig jaar 160 kinderen aan deel hebben genomen.

De trainingen zijn voor jongens, meisjes, keepers en keepsters van elke leeftijd en van elk voetbalniveau. Er word getraind in kleine groepjes, max. 8 kids, waardoor er optimale aandacht is om jezelf snel te verbeteren. De indeling van de groepen word gemaakt op basis van het voetbalniveau. Zodat een beginnende speler eerst baas over de bal word, en een speler uit de O12 de ''Ronaldo" beweging eigen maakt.

Daarnaast maken deelnemers kans om geselecteerd te worden voor onze eigen toptoernooien, waarmee we uniek zijn in Nederland. Deze organiseren wij bij diverse verenigingen uit de omgeving, zo is er in april een O9 toernooi bij FC VVC en een O10 toernooi bij SV DIOS. Hier doen grote nationale en internationale clubs aan mee, zoals Tottenham Hotspur, Bayer Leverkusen, Anderlecht, KRC Genk, KV Mechelen, PSV, Feyenoord, Sparta, Vitesse, FC Groningen, Willem II en nog veel meer. Uiteraard doen de teams van de Ultimate Football Academy hier ook exclusief aan mee.

Reserveer nu alvast voor maar € 95,00, inclusief een voetbal t.w.v. € 24,95. Inschrijven kan via: http://ultimatefootballacademy.nl/inschrijven/

Op zaterdag 11 februari verloten wij 2x een gratis deelname onder alle inschrijvingen die we op dat moment hebben ontvangen. Houdt onze FB pagina hiervoor goed in de gaten.

Ultimate Football Academy

FC VVC 1 - UNITED DAVO 1 thuis Hoofdsponsor Loogman Carwash

FCVVC1 Programma 2018 -  2019

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2018 - 2019

FC VVC Nieuwe Sponsors 2018 -  2019

BN Nieuwsbrief

Rayer Healthcare Shockwave2

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden