Amazic

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie

Strijthagencup 2017

StrijthagenCup2017

De locatie, het weer, het eten, het drinken, de prestaties allemaal fantastisch. Wat hebben we een leuke tijd met elkaar kunnen doorbrengen in Landgraaf!

FC VVC Strijthagen Toernooi 2017

Helaas niet het resultaat wat was verwacht in Stockholm, maar de sfeer werd er gelukkig niet minder door.

Alle vier de teams zaten in een andere pool en daardoor hebben we gelukkig niet tegen elkaar gevoetbald. De tegenstanders waren goed, maar het verschil was niet te groot. Op punten is de O11-1 zelfs net boven de O12-1 geëindigd, maar dat heeft de O12-1 ruimschoots goed gemaakt door het meeste van alle teams van het toernooi te scoren. Maar liefst 16 keer wisten zij het net te vinden.

De O13-1 heeft maar 1 keer verloren met 0-1 en dat was tegen de Belgische winnaar van het toernooi. Helaas was dit in de poule fase al en hebben we dus net de finale gemist. Maar op punten toch derde geworden in een toernooi met maar liefst 65 deelnemende teams. Een topprestatie van alle VVC-teams.

De mix van jongens was optimaal, iedereen stond voor elkaar klaar en hielp waar nodig. De ouders op de camping stonden van ’s morgens vroeg tot ’s avonds (erg) laat klaar om de jongens te verwennen. Misschien niet helemaal de bedoeling, maar wel erg leuk en gezellig. Zelfs de dame van de camping had complimenten voor het gedrag van onze spelers en zou het erg leuk vinden als we volgend jaar weer terugkomen met wat teams (en dat was vorige jaren wel anders ;-)).

Iedereen super bedankt voor de mooie, gezellige momenten met elkaar!
Organisatie Strijthagencup 2017

Orries Bar Restaurant

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

FCVVC1 Loogman Seizoen 2017-2018

Lid worden FC VVC

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

Flyer SAMEN - STERK 2017

Flyer Samen Sterk

Fysio Cura Plaza

FC VVC Sponsoring 2018

Redactie FC VVC

VGV

 

Evenementen Kalender 2017

  • 6 Januari 2018 Nieuwjaarsreceptie