Amazic

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie

FC VVC-voetballer Luka Vieillevoye vertrekt naar Ajax

Na een jaar stage bij AJAX te hebben gelopen is het zover. Luka (9jaar), die sinds zijn 4e jaar bij FC VVC voetbalde, gaat het komend seizoen voor Ajax O10 spelen! Dit spannende nieuws hebben zijn ouders Joana en Mark aan de club meegedeeld. Iets waar wij als FC VVC en Nieuw-Vennepers natuurlijk enorm trots op mogen zijn.

Luka Vieillevoye

Het was een kwestie van tijd, want Luka werd al enige tijd gevolgd door scouts van o.a. AJAX, AZ en ADO Den- Haag. Luka speelde pakweg vier een half jaar bij FC VVC (sinds November 2012) en sleepte twee keer het kampioenschap met zijn team (O9.1) binnen.

Zijn trainer Othmane Hassou laat weten dat Luka naast zijn wekelijkse trainingen bij FC VVC het afgelopen jaar ook grote vorderingen heeft gemaakt tijdens de techniektrainingen van de Ultimate Football Academy. Het heeft hem als voetballer nog completer gemaakt. Luka is een groot talent, die tot het laatste fluitsignaal vol gas geeft en zich niet zo makkelijk aan de kant liet zetten. Hij was onze motor, spelmaker met veel inzicht en prachtige passing. Luka heeft meer uitdaging nodig en verdient het om met de beste spelers tegen de beste teams van Nederland te spelen.

Wij wensen Luka heel veel succes bij AJAX!

Orries Bar Restaurant

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

FCVVC1 Loogman Seizoen 2017-2018

Lid worden FC VVC

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

Flyer SAMEN - STERK 2017

Flyer Samen Sterk

Fysio Cura Plaza

FC VVC Sponsoring 2018

Redactie FC VVC

VGV

 

Evenementen Kalender 2017

  • 6 Januari 2018 Nieuwjaarsreceptie