Rayer Healthcare Shockwave

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

AZ wint FC VVC Ultimate Football Tournament

Na maanden van intensieve voorbereiding werd op zondag 3 september op het complex van FC VVC een prachtig internationaal Onder 14 toernooi gespeeld met deelname van nationale en internationale topclubs. Zo vertoonden o.a. de jeugdploegen van HSV, Bohemians Praag, AZ, Sparta en FC Groningen hun voetbalkunsten in Nieuw-Vennep.

FC VVC Ultimate Football Tournament

In poule A was er direct in de openingswedstrijd al een daverende verrassing te noteren. Fortuna Sittard werd door thuisclub fc VVC met maar liefst 4-0 verslagen. PEC Zwolle won daar zijn andere wedstrijd met 2-0 van Willem II. Aangezien ook FC VVC, opnieuw verrassend, won van Willem II (met 1-0) en PEC Zwolle de meerdere was van Fortuna Sittard, moest de wedstrijd tussen FC VVC en PEC Zwolle de beslissing brengen wie poulewinnaar zou worden. Deze wedstrijd werd nipt gewonnen door PEC Zwolle met 1-0.

In poule B wist AZ zijn eerste twee wedstrijden te winnen van resp. Cambuur Leeuwarden en sv Hillegom. Cambuur wist Bohemians Praag knap op 2-2 te houden, maar Bohemians wist wel sv Hillegom te verslaan. Ook hier moest dus de laatste poulewedstrijd tussen AZ en Bohemians Praag de beslissing brengen. Aangezien AZ deze wedstrijd wist te winnen, ging de poulewinst naar de Alkmaarders.

Ook in poule C ging de strijd om de eerste twee plaatsen tussen de vooraf favoriet geachte ploegen HSV en FC Groningen. HSV wist beide poulewedstrijden te winnen van resp. Excelsior Rotterdam en het team van Ultimate Football Academy (UFA). FC Groningen kwam tegen UFA niet verder dan 0-0, maar wist wel van Excelsior te winnen. De onderlinge strijd werd met 2-0 beslist in het voordeel van HSV, waardoor de Duitsers er met de poulewinst vandoor gingen.

In poule D speelden eerst Sparta Rotterdam en Volendam met 2-2 gelijk, waarna beide teams wel beide hun volgende wedstrijden tegen resp. FC Dordrecht en fc Lisse wisten te winnen. Aangezien Sparta een beter doelsaldo had, werden de Rotterdammers poulewinnaar.

In de kruisfinales wisten AZ en Sparta hun reputatie van goede jeugdopleidingen waar te maken.

AZ versloeg op zijn route naar de finale eerst FC Groningen in de kwartfinale met 3-0. Daarna stonden zij in de halve finale tegenover PEC Zwolle, dat in de kwartfinale met 2-0 van Volendam had gewonnen. Met het kleinst mogelijke uitslag van 1-0 wist AZ van PEC Zwolle te winnen.

Sparta bond in de kwartfinale fc VVC met 6-0 aan de zegekar. Halverwege de wedstrijd was het pas 1-0, maar in het vervolg van de wedstrijd liet Sparta het klasseverschil duidelijk tot uitdrukking komen.

In de halve finale mochten zij het vervolgens opnemen tegen het sterke HSV, dat in zijn kwartfinale met 5-0 duidelijk te sterk was voor Bohemians Praag. Ook tegen HSV was Sparta duidelijk de betere ploeg en het wist de wedstrijd dan ook met 3-0 te winnen.

Dit alles resulteerde in een zeer mooi affiche als finale: AZ-Sparta. Deze twee ploegen hadden gedurende het toernooi al laten zien, dat ze zeer sterke ploegen hebben. Dat bleek ook in de finale waar beide teams niet veel voor elkaar onder deden. Heel lang bleef het dan ook 0-0. Pas in de 2e helft wist

AZ een gaatje te vinden in de verdediging van Sparta. Dit bleek een heel belangrijk doelpunt te zijn, want in het vervolg van de wedstrijd werd er niet meer gescoord. De toernooiwinst ging dus met 1-0 naar AZ, dat er ook nog vandoor ging met de prijs voor de beste keeper.

Ook Sparta wist naast de beker voor de 2e plek nog een paar individuele prijzen mee naar Rotterdam te nemen. Uit hun gelederen kwam de topscorer van het toernooi en de beste speler van het toernooi. PEC Zwolle wist beslag te leggen op de derde plaats door in de troostfinale met 2-1 van HSV te winnen.

VVC mocht na de nederlaag tegen Sparta aantreden tegen Bohemians Praag. De strijd ging de hele wedstrijd gelijk op, maar uiteindelijk wist Bohemians toch nipt met 2-1 aan het langste eind te trekken. Daardoor speelde VVC om de 7e en 8e plaats. In deze wedstrijd moesten ze het opnemen tegen Volendam. Ook tegen deze sterke tegenstander was VVC lang gelijkwaardig, waardoor de stand heel lang 0-0 bleef. Pas in de laatste vijf minuten wist Volendam het verschil te maken en won uiteindelijk met 2-0. Hierdoor eindigde VVC op een zeer verdienstelijke 8e plaats.

Kerstboomboerderij.nl Andre van Wees

FC VVC 1 - HYS 1 thuis Hoofdsponsor Loogman Carwash

FCVVC1 Programma 2018 -  2019

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2018 - 2019

FC VVC Nieuwe Sponsors 2018-2019

Toernooi Kalender 2019

BN Nieuwsbrief

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden