Rayer Healthcare Shockwave

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Reünie SV SMS en VV Nieuw-Vennep

We hebben al rond de 100 aanmeldingen binnen, dus het belooft echt een evenement te worden op 30 mei a.s. Een deel heeft zich via Facebook aangemeld, deze mensen krijgen geen bevestiging van hun aanmelding, wij gaan er vanuit dat zij komen. Via het emailadres   komen nu ook aanmeldingen binnen, deze mensen krijgen per mail een bevestiging. Natuurlijk zijn ook de senioren die nu bij FC VVC voetballen van harte welkom op de reünie!

In het Witte Weekblad van 8 april heeft een algemene aankondiging gestaan en in het Witte Weekblad van gisteren stond een leuk interview met Barend van Groenigen en Fred van Domburg over de wedstrijd, die voorafgaand aan de reünie wordt gespeeld. Voor deze wedstrijd maken Barend en Fred een selectie van spelers.  

We hebben al een aantal oude ledenlijsten gevonden, maar op deze lijsten staan natuurlijk geen emailadressen. Deel dus het evenement op Facebook onder uw vroegere teamgenoten, leiders, trainers en bestuursleden. Heeft u namen van mensen, die zeker niet mogen ontbreken op de reunie, geeft u deze dan even door, dat kan op het bovenstaande emailadres of aan Heleen Klootwijk, . U mag hen natuurlijk ook zelf benaderen!

Naast aanmeldingen voor de reünie willen we ook graag een tentoonstelling maken van allerlei spullen van vroeger, foto’s, shirts, sjaals enz. Mocht u deze beschikbaar willen stellen, geeft u dat dan ook even door aan Heleen Klootwijk. Alle ingeleverde spullen graag voorzien van naam en adres, zodat we deze weer terug kunnen geven na 30 mei.

Jubileumcommissie FC VVC

HFC 1 - FC VVC1 uit Hoofdsponsor Loogman Carwash

FCVVC1 Programma 2018 -  2019

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2018 - 2019

FC VVC Nieuwe Sponsors 2018-2019

Toernooi Kalender 2019

BN Nieuwsbrief

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden