Amazic

onderdelenshop24.com

Onze-Club-Winkel

Spaar nu voor jezelf en FC VVC via Onzeclubwinkel!

Wat is er nu leuker dan sparen voor jezelf én je club, zonder dat het jou iets extra’s kost?

Wij zijn als vereniging aangesloten bij Onzeclubwinkel. www.onzeclubwinkel.nl laat leden via hun internetaankopen voor zichzelf en hun club een extraatje verdienen. Zo kunnen ze hun vereniging financieel een steuntje in de rug geven. Inmiddels zijn ruim 600 verenigingen aangesloten bij Onzeclubwinkel, samen met hun duizenden leden! En daar zijn wij er nu dus één van!

Bij Onzeclubwinkel shop je bij vele bekende- (bijvoorbeeld Bol.com, Zalando, Wehkamp en Booking) en minder bekende webshops. Van iedere aankoop krijg jij een percentage geld terug én gaat er een deel naar onze club.

Meld je snel aan via www.onzeclubwinkel.nl. Voor meer informatie over het aanmelden, shoppen en sparen, kun je de bijgesloten PDF ‘Stap voor stap aanmelden en shoppen’ bekijken. Meedoen is gratis en het verplicht je tot niets.

Vind Onzeclubwinkel ook op

  • Facebook (zoek op ‘Onzeclubwinkel’) en
  • Twitter (@onzeclubwinkel).

Neem voor meer informatie contact op met de clubcoördinator:
Rechtstreeks contact opnemen met Onzeclubwinkel kan ook, via Muriel Walinga:

Samen sparen, voor jezelf én je club!

Hoe werkt het ? Klik op "Stap voor stap aanmelden en shoppen"

Wij doen mee met OnzeClubwinkel!

De leukste manier om je club te sponsoren.  OnzeClubwinkel zorgt ervoor dat jij als lid, door middel van internetaankopen, je club kunt sponsoren. Het kost je helemaal niks extra. Sterker nog, je krijgt zelf ook een extra korting op je aankopen.

Lees meer...

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Orries Bar Restaurant