Amazic

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Korting bij 600 FC VVC webwinkels, zoals Bol.com, Zalando, Booking etc

Leden van FC VVC krijgen korting bij meer dan 600 bekende webwinkels, denk hierbij aan Wehkamp, Bol.com, Intertoys, Zalando, Sneltone, Bart Smit etc. etc. Maak en account aan op www.onzeclubwinkel.nl en profiteer van de kortingen.

Spaar nu voor jezelf en FC VVC via Onzeclubwinkel!

Onzeclubwinkel

Wat is er nu leuker dan sparen voor jezelf én je club, zonder dat het jou iets extra’s kost?

Wij zijn als vereniging aangesloten bij Onzeclubwinkel. www.onzeclubwinkel.nl laat leden via hun internetaankopen voor zichzelf en hun club een extraatje verdienen. Zo kunnen ze hun vereniging financieel een steuntje in de rug geven. Inmiddels zijn ruim 600 verenigingen aangesloten bij Onzeclubwinkel, samen met hun duizenden leden! En daar zijn wij er nu dus één van!

Bij Onzeclubwinkel shop je bij vele bekende- (bijvoorbeeld Bol.com, Zalando, Wehkamp en Booking) en minder bekende webshops. Van iedere aankoop krijg jij een percentage geld terug én gaat er een deel naar onze club.

Meld je snel aan via www.onzeclubwinkel.nl. Voor meer informatie over het aanmelden, shoppen en sparen, kun je de bijgesloten PDF ‘Stap voor stap aanmelden en shoppen’ bekijken. Meedoen is gratis en het verplicht je tot niets.

Neem voor meer informatie contact op met de clubcoördinator via   Rechtstreeks contact opnemen met Onzeclubwinkel kan ook, via Muriel Walinga: .

Samen sparen, voor jezelf én voor FC VVC!

Rayer Healthcare Shockwave2

Midgetvoetgolf V1

Orries Bar Restaurant

FC VVC 1 - PANCRATIUS 1

Toernooi Kalender2018

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Lid worden FC VVC

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

Flyer SAMEN - STERK 2017

Flyer Samen Sterk

Fysio Cura Plaza

FC VVC Sponsoring 2018

Redactie FC VVC

VGV