Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

Afgelastingen

Algemene afgelastingen

Deze zijn te vinden op pagina 603 van NOS Teletekst. Wordt deze pagina niet gevonden, dan zijn er geen algemene afgelastingen bekend.

FC VVC ressorteert onder het KNVB district West 1. Klik op het onderstaande logo van NOS Teletekst voor pagina 603.

Indien pagina 603 uit meerdere sub pagina's bestaat (dus 603-1, 603-2 etc) dan kunt u deze vinden door op de dubbele pijltjesbutton (>>) te drukken linksboven in het teletekstmenu.

Ga naar NOS-teletekst pagina

Lokale afgelastingen:
Vanwege lokale weersomstandigheden of toestand van de velden kan het zijn dat hoewel er geen algemene afgelastingen zijn, toch wedstrijden worden afgelast. We doen er alles aan deze afgelastingen zo snel mogelijk op de site kenbaar te maken.

De consul (door de KNVB benoemd) van FC VVC zal de velden 's-morgens vroeg keuren. De consul controleert namens de KNVB de speelvelden op tal van zaken.
Natuurlijk allereerst de bespeelbaarheid, maar bijvoorbeeld ook de belijningen, de netten, enz. (uitgangspunt hierbij is: kunnen KNVB-leden vandaag veilig en verantwoord hun officiële wedstrijden spelen). De consul heeft contact met andere betrokkenen die, vanuit hun verantwoordelijkheid, mede de staat van de velden bekijken.

Dit zijn de contactpersoon van de gemeente (als eigenaar van de velden) en de regiokonsul van de KNVB. Als er op het complex wordt gevoetbald gebeurt dit dus met toestemming van de KNVB, gemeente èn de consul. De keuring van de velden vindt 's morgens vroeg plaats in indien de situatie daartoe aanleiding geeft, later op de dag nog eens, bijvoorkeur om 12.00 uur.

AFGELAST 2016

Het afgelasten van uitwedstrijden van fc VVC is een verantwoordelijkheid van de ontvangende club.
Raadpleeg hun website voor bijzonderheden.

Afgelasting door de scheidsrechter:
De scheidsrechter kan voor aanvang van de wedstrijd het speelveld alsnog afkeuren. Zelfs tijdens de wedstrijd kan de scheidsrechter de wedstrijd staken of afgelasten indien de omstandigheden dit noodzakelijk maken. Dus de scheidsrechter is en blijft de eindverantwoordelijke.

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden