Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

Back-to-Basics

Nieuwsbrief 3 van de Stuurgroep Back to Basics

VAN DE BESTUURSTAFEL

Alweer de derde nieuwsbrief van het bestuur, tezamen met de Back to Basics stuurgroep.

Het moge duidelijk zijn dat achter de schermen hard wordt gewerkt om de nieuwe organisatiestructuur van VVC 2.0 te completeren. Staat het raamwerk al stevig in de steigers, momenteel moet de juiste fysieke invulling plaats vinden. Oftewel, de juiste man/vrouw, op de juiste plaats. Dat dit enige tijd kost moge duidelijk zijn, maar toch hopen wij medio april meer concreet nieuws te kunnen brengen.

In ieder geval is het zo dat het Voetbaltechnische Hart van het nieuwe VVC 2.0 zo goed als klaar is en dat ook de bemanning al in een vergevorderd stadium verkeert. Gaat hier nog slechts om enkele mensen te vinden voor bepaalde functies. Binnenkort hoor je hier alvast meer van.

Lees meer...

Nieuwsbrief 2 van de Stuurgroep Back to Basics

VAN DE BESTUURSTAFEL

Na de eerste nieuwsbrief zijn er weer tal van zaken gepasseerd. Zo heeft de Algemene Leden Vergadering inderdaad op 16 januari plaats gevonden. Enkele hoofdpunten willen we u niet onthouden, al zullen de volledige notulen binnenkort op de site van FC VVC gepubliceerd worden:

  • Marcel Bogaard is op voordracht van het Hoofdbestuur gekozen als nieuwe Penningmeester van FC VVC
  • Bestuursreglement “Alcohol in sportkantine FC VVC” is bekrachtigd. (zie bijlage)
  • De ALV verleent het bestuur décharge over gevoerde financiële beleid.
  • Uitleg nieuwe tenues zoals 1 februari zal worden geïntroduceerd bij wedstrijd FC VVC 1 thuis.

Lees meer...

Nieuwsbrief 1 van de Stuurgroep Back to Basics

Achter de schermen wordt er door een aantal enthousiastelingen en bestuursleden hard gewerkt om tot een organisatie te komen, waarbij de invulling moet leiden tot meer duidelijkheid voor onze leden, maar ook de vrijwilligers en betaalde krachten (trainers).

Onder de naam Stuurgroep Back to Basics zijn Peter Klabbers, George Borst, Niels Ippel, Jeroen Griffioen, Martin van Straten, John Hagman, Ruud Donker, Jos van Zeijl, Piet Krop en Arie Jaap van Rijn druk bezig één en ander handen en voeten te geven. Doelstelling is om die nieuwe organisatie van onze club per ingang seizoen 2014-2015 opgetuigd te hebben. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte aangaande (ingrijpende) veranderingen.

Bent u nieuwsgierig wat ons heeft geïnspireerd, dan raden wij u aan even de tijd te nemen en de filmpjes via deze links te bekijken: 

FILM BACK TO BASIC

FILM BACK TO BASICS 2 - STUREN OP VERENINGEN

Lees meer...

Gelukkig gaat er ook heel veel goed!

FC VVC is een vereniging in ontwikkeling, we zijn bijna 10 jaar bezig om er een club van te maken waar iedereen zich thuis voelt. FC VVC wil sportieve prestaties bereiken maar ook een club zijn waar we gezellig kunnen voetballen. Van jong tot oud, heel Nieuw-Vennep moet zich thuis voelen aan de Montreallaan.

Dit kost veel energie en inspanningen van een groot aantal vrijwilligers. Soms hebben wij het gevoel dat het niet snel genoeg gaat en dat niet alles goed geregeld is. Soms klopt dat en soms is dat een gevoel! Feit is  dat er hard wordt gewerkt. Op dit moment is een groep (bestuurs)leden druk bezig om op het gebied van voetbaltechnische, financiële en operationele organisatie zaken verder op de rit te krijgen!

Nogmaals, soms gaat het niet snel genoeg, maar gelukkig gaat er ook veel goed!

Mocht u ideeën, suggesties hebben of gewoon willen helpen, laat het ons weten. FC VVC is een vereniging, dus van ons allemaal!

Bijgaand een helder en onderhoudend animatie filmpje van de KNVB :
BACK TO BASICS
.  Klik op het plaatje hiernaast
B2B

Met vriendelijke groet,

Jos van Zeijl, Peter Klabbers, Jeroen Griffioen, Piet Krop, George Borst, Arie Jaap van Rijn, Ruud Donker, Niels Ippel en Martin van Straten

View the embedded image gallery online at:
https://www.fcvvc.nl/back-to-basics#sigProIdce7d93255b

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden