Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Nieuwsbrief 3 van de Stuurgroep Back to Basics

VAN DE BESTUURSTAFEL

Alweer de derde nieuwsbrief van het bestuur, tezamen met de Back to Basics stuurgroep.

Het moge duidelijk zijn dat achter de schermen hard wordt gewerkt om de nieuwe organisatiestructuur van VVC 2.0 te completeren. Staat het raamwerk al stevig in de steigers, momenteel moet de juiste fysieke invulling plaats vinden. Oftewel, de juiste man/vrouw, op de juiste plaats. Dat dit enige tijd kost moge duidelijk zijn, maar toch hopen wij medio april meer concreet nieuws te kunnen brengen.

In ieder geval is het zo dat het Voetbaltechnische Hart van het nieuwe VVC 2.0 zo goed als klaar is en dat ook de bemanning al in een vergevorderd stadium verkeert. Gaat hier nog slechts om enkele mensen te vinden voor bepaalde functies. Binnenkort hoor je hier alvast meer van.

Direct hieraan gekoppeld is het misschien goed om te weten, dat we voor ons opleidingssysteem en begeleidingssysteem  – van zowel spelers als trainers – gekozen hebben voor de methodiek van  de Ajax Online Academy, zodat in de toekomst iedereen op zijn leeftijd niveau op dezelfde manier opgeleid word. Zowel voor de A1 als de F13 komen dezelfde aspecten naar voren, aangepast natuurlijk aan het spelniveau en leeftijdsgroep.
De overeenkomst is inmiddels bekrachtigd en implementatie vind plaats voor het het komende seizoen 2014-2015.

Overigens bestaat FC VVC in 2015 alweer 10 jaar en willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Binnen de vereniging zijn al mensen bezig met acties om dit feestje extra luister bij te zetten, maar ook hierin zijn suggesties en/of ideeën van leden bijzonder welkom.

De Kantinecommissie is inmiddels op oorlogssterkte met Saskia Reinders, Patrick Vonk en Jan de Zwart. Hierin zal Saskia als aanspreekpunt fungeren. Ook zal het niet ontgaan zijn dat de nieuwe VVC betaalpasjes nu officieel in omloop zijn. Wellicht ten overvloede, maar met deze prachtig gepersonificeerde VVC pas is het de bedoeling dat we de hoeveelheid “cash” geld in onze kantine terugbrengen en daarmee faalkosten terugbrengen. Bijkomend voordeel voor onze leden is, dat ze met dit FC VVC pasje 10% korting op de consumpties krijgen, dus bestel hem snel.

Met het einde van het seizoen in zicht en de uitdrukkelijke wens om de nieuwe organisatie al vóór het einde van dit seizoen op de rails te hebben, zullen nog een aantal vergadering van de Back to Basics stuurgroep plaats vinden. De eerstvolgende is alweer op 3 april a.s.!

Vragen, opmerkingen, commentaar en/of suggesties worden op prijs gesteld via: 

Wordt vervolgd…..

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden