Nieuwsbrief 4: FC VVC KIEST VOOR BETER VOETBAL

FCVVC Kiest Voor Beter VoetbalDuidelijkheid waar FC VVC voor staat, dat is waar het jullie als leden en/of u als ouders om gaat.

Daarom zijn er keuzes gemaakt, waarvan de belangrijkste hierboven is weergegeven: FC VVC kiest voor beter voetbal. Kortom, FC VVC gaat investeren in haar leden, met als doelstelling, iedereen nog beter te kunnen laten voetballen.

Wat betekent dat dan voor jullie? In beknopte versie lichten we de Technische kant even toe:

Op Technisch gebied gaat FC VVC met ingang van het komende seizoen werken volgens de AJAX Online leerlijnen. Dit betekent kortweg dat iedereen op zijn eigen niveau trainingen krijgt, erop gericht onze spelers individueel beter en sterker te maken.

Al onze jeugd elftallen worden getraind door gekwalificeerde trainers. Of in het bezit van een KNVB diploma, dan wel opgeleid binnen onze eigen vereniging en geholpen door het “Train de Trainer” programma van AJAX Online.

Voor onze seniorenselectie hebben we een trainer aangetrokken met een Oefenmeester deel 1 diploma en een rijke ervaring in de hoofdklasse. Hij moet in staat zijn om onze ambities, om op korte termijn hogerop te komen, gestalte te geven.

Op sportmedisch gebied dragen we zorg voor een nog professionelere aanpak dan voorgaande jaren, en hebben we met MeerMed een partner gevonden, waarbij AL onze spelers in goede handen zijn.

Ben je nieuwsgierig naar de volledige nieuwsbrief? Klik dan op de link: NIEUWSBRIEF KEUZES

Nieuwsgierig naar een beschrijving van de nieuwe organisatie? Klik op de link: NIEUWSBRIEF ORGANISATIE

Voor het nieuwe organigram met de nieuwe organisatie en daarbij behorende e-mailadressen, klik dan op de link: ORGANIGRAM

We hopen dat jullie ons enthousiasme delen en ook de schouders eronder willen zetten. Vragen en opmerkingen kunnen gericht worden aan:

Hoofdbestuur en Raad van Toezicht FC VVC

VGV

FC VVC Sponsoring 2018