FC VVC - Bestuur & Organisatie

Bericht van het bestuursfront

Bij deze kondigen wij graag aan dat wij Johnny de Witte als nieuw bestuurslid hebben kunnen toevoegen aan het bestuur van onze vereniging.

Wij zijn natuurlijk erg blij dat Johnny deze handschoen heeft willen oppakken en dat ook hij de uitdaging aan wil gaan om onze mooie vereniging iedere keer weer een stukje te willen verbeteren. Johnny gaat fungeren als bestuurslid Jeugdzaken.

Wij wensen natuurlijk veel succes en plezier met zijn leuke en uitdagende rol binnen onze vereniging.

Hieronder stelt Johnny zich graag even voor:

Johnny de Witte nieuw bestuurslid

Ik ben Johnny de Witte, 42 jaar, en ik woon sinds 2010 in Getsewoud met mijn vrouw Peggy, dochter Sandy en zoon Luca. Ik ben normaal gesproken regelmatig op de club te vinden als Luca moet voetballen die nu speelt bij Edwin Mel in de 12-1. Sinds eind vorig jaar zijn we met meerdere betrokkenen gesprekken aangegaan rondom de versterking van de structuren binnen de jeugd. Ik zal binnen het bestuur specifiek de jeugd gaan vertegenwoordigen voor de onder- en de middenbouw voor zowel de jongens als de meiden. Ik word blij van het werken met enthousiaste mensen die gezamenlijk kijken hoe we de club verder kunnen krijgen.

Op dit moment zijn we vooral nog een hoop ideeën aan het verzamelen om een degelijk plan in elkaar te draaien voor de aankomende jaren. Vanzelfsprekend moeten die plannen verderop onze plannen worden want ik ben er vol van overtuigd dat er nog meer mensen zijn die graag hun steentje willen bijdragen. Schroom dus niet om mij even aan te spreken als we straks weer op de club kunnen rondbewegen of stuur mij even een mailtje naar . Heb je leuke ideeën of verbeteringen of dezelfde bevlogenheid als de vele vrijwilligers binnen de club? Laat dan van je horen!

Er wordt iedere dag al zoveel energie in de vereniging gestoken door de vele vrijwilligers om te zorgen dat de kids samen met hun trainers hun energie kwijt kunnen en het toffe voetbalspelletje kunnen uitoefenen. Met enorm veel passie en bevlogenheid en nieuwe energie hoop ik dat we als club straks weer vol uit de startblokken kunnen gaan. Achter de schermen zijn wij in ieder geval al hard aan het werk maar we doen het vooral graag samen, met elkaar, zodat gezelligheid weer ons nieuwe normaal wordt.

Rest me niets anders te zeggen dan……..Ik heb er enorm veel zin in! En hopelijk tot heel snel!