FC VVC - Bestuur & Organisatie

KNVB certificering FC VVC jeugdopleiding

FC VVCFC VVC is in beweging en beweegt vooral volop vooruit. Enige tijd geleden is het Beter Voetbal project gestart met als doel de FC VVC jeugdopleiding op een hoger niveau te brengen. Er zijn al zichtbare stappen gemaakt met Rory en zijn trainers. Een logisch vervolg is om onze jeugdopleiding door de KNVB te laten certificeren. Een onafhankelijke toetsing die ervoor zorgt dat wij weten wat we moeten doen en vastleggen hoe we het gaan doen.

Een volgende stap om de de FC VVC jeugdopleiding op een hoger niveau te krijgen. Met uiteindelijk doel het hele sportieve niveau van de club omhoog brengen.  De certificering van de KNVB kijkt niet alleen naar de selectie teams maar naar de hele jeugdopleiding van de club.

Het team binnen FC VVC die dit project gaat begeleiden zijn Natasja Carrera, Eveline Vat en Michiel Hendriks. Betrokken ouders met speelsters en spelers in de jeugdelftallen van onze club. Bovendien ervaring met projecten op het gebied van certificering, kwaliteitscontrole en projectmanagement.

Wij wensen het team veel succes in de volgende kwaliteitsstap van FC VVC.

Peter Klabbers
Namens het FC VVC bestuur