FC VVC - Bestuur & Organisatie

OPROEP DRINGEND VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Beste VVC-leden, of ouder(s),

Het verrichten van vrijwilligerstaken is essentieel voor het functioneren van onze vereniging. De afgelopen jaren (en nog steeds) hebben wij als vereniging altijd kunnen bouwen op trouwe vrijwilligers, maar helaas is er een tendens ontstaan waardoor ons vrijwilligersbestand afneemt. Dit terwijl de activiteiten c.q. taken blijven of zelfs toenemen.

Op dit moment wordt het takenpakket van onze huidige vrijwilligers steeds groter, waardoor dit kan leiden tot afname van het plezier om vrijwilliger te zijn.

Naast een aantal andere vrijwilligerstaken, als kantine coƶrdinatoren, wedstrijdsecretaris, ledenadministrateur en scheidsrechters, zijn we voor de goede verloop van het seizoen met grote spoed op zoek naar een aantal man/vrouw van dienst voor het wedstrijdsecretariaat op de zaterdagochtend. Met 4 mensen erbij kunnen we rouleren.

Want als meer vrijwilligers zich aanmelden zullen sommige taken niet meer werk dan een paar uurtjes per seizoen betekenen. En dat voor een seizoen lang voetbalplezier!

KMGG

Als ook u het belangrijk vindt dat deze taken uitgevoerd worden, stuur dan een mail aan om te laten weten wat uw mogelijkheden zijn voor onze vereniging waar u of uw kind door de vrijwilligers weer een heerlijk seizoen tegemoet kan gaan. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met u opgenomen en besproken welke bijdrage u kunt leveren.

Wanneer te weinig leden/ouders zich aanmelden als vrijwilliger, zien wij als bestuur geen andere oplossing dan de vrijwilligerstaken voor alle leden/ouders verplicht te maken, naast de nu al verplichte bardienst of het lopen van de oud papier rondes.

Tijdens het seizoen zullen er informatieavonden georganiseerd worden waar ook de vrijwilligerscommissie bij aanwezig zal zijn. Dan zal naast de informatie over het komende seizoen direct gekeken worden naar de nog openstaande vrijwilligerstaken. We hopen dat zal blijken dat het overgrote deel een taak heeft of zich heeft aangemeld voor een bijdrage aan onze mooie vereniging en het verplichten toch niet nodig blijkt.

Vrijwilligers Gezocht

Sportieve groet,
Het Bestuur