Elke maand staat een vrijwilliger centraal in de rubriek

‘De vrijwilliger bij FC VVC’.

Hiermee wil de vereniging blijk geven van haar waardering voor alle vrijwilligers in het algemeen en deze ene vrijwilliger in het bijzonder. Voor de club is elke vrijwilliger goud waard. Zonder vrijwilligers houdt het verenigingsleven op, ook dat van FC VVC.
Vrijwilligers zijn vaak de stille krachten van een vereniging en zij verdienen het om ook eens in de schijnwerpers te staan. Bij de keuze van een vrijwilliger voor deze rubriek gelden geen criteria. Elke vrijwilliger komt in aanmerking.

Hopelijk biedt deze rubriek de lezer veel leesplezier.

De verhalen van onze ‘uitgelichte’ vrijwilligers maken anderen hopelijk enthousiast om ook een bijdrage te leveren aan onze jonge club in opbouw. We zullen in deze rubriek daarom ook aangeven naar welke vrijwilligers wij op dat moment op zoek zijn en op welke wijze u uw belangstelling kenbaar kunt maken.

De Vrijwilligers van de maand JANUARI

GEEN WINTERSTOP VOOR ALBERT BOUWMEESTER, LOUIS HOLLANDER EN HANS LOUTER DE MANNEN VAN DE GOPA

Elke zaterdag zo rond 9.00 uur melden Albert Bouwmeester en Louis Hollander zich in het clubhuis van SV DIOS. Zij zijn beide chauffeur van een van de vijf vrachtwagens waarmee wekelijks het oude papier in Nieuw Vennep (en omstreken) wordt opgehaald.  De ene week is ‘oud’ Nieuw-Vennep aan de beurt, de andere week ‘nieuw’ Nieuw-Vennep, Getsewoud dus.

FC VVC Vrijwilliger Maand Januari
Links Albert Bouwmeester, naast hem Louis Hollander.

Dit doen zij onder de paraplu van de stichting GOPA. Die afkorting staat voor Gemeenschappelijk Oud Papier Actie. Gemeenschappelijk omdat het oude papier beurtelings wordt opgehaald voor SV DIOS, FC VVC, hockeyvereniging De Kikkers en muziekvereniging Irene.

Lees meer...

FC VVC 1 - UNITED DAVO 1 thuis Hoofdsponsor Loogman Carwash

Lid worden FC VVC

Redactie FC VVC