Amazic Nieuw-Vennep

onderdelenshop24.com

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Oproep Scheidsrechters

Aan de ouders/verzorgers van de spelers van de A/B/C/D-teams van Fc VVC

Fc VVC mag zich verheugen met een grote groei in het aantal jeugdteams. We proberen als vereniging uiteraard de organisatie hierin mee te laten groeien, maar op een aantal vlakken lukt dat nog onvoldoende.
ScheidsrechtersFc VVC heeft 5 Verenigingsscheidsrechters tot haar beschikking die regelmatig onafhankelijk wedstrijden leiden van teams van Fc VVC. Gezien het grote aantal jeugdteams van Fc VVC is dit echter veel te weinig om alle wedstrijden van een scheidsrechter te voorzien. Daarom wordt vanaf het seizoen 2015/2016 dan ook een andere opzet van kracht:

  • A/B/C/D-teams: Elke team levert zelf 1 of 2 scheidsrechters die standaard de wedstrijd van dat team gaan fluiten. Dit kunnen ouders, kennissen, maar ook een broer of zus van een speler zijn. De namen, telefoonnummers en emailadressen worden door de leider gemailed naar
  • E/F-teams: Deze wedstrijden worden geleid door een selectiespeler van de B- en C-selectie.

Het wekelijks indelen van de scheidsrechters (zondag voorafgaand aan het spelweekend) wordt door de Coördinator Jeugdscheidsrechters gedaan, elke scheidsrechter die is ingepland ontvangt een email hierover. Elke scheidsrechter is dan ook in de gelegenheid zich af te melden wanneer een ingeplande wedstrijd niet goed uitkomt. De wedstrijd zal dan gefloten worden door een Verenigingsscheidsrechter van Fc VVC.

Nu denkt u wellicht: ik wil wel fluiten, maar heb daarvoor geen cursus gevolgd. Geen nood, de organisatie van Fc VVC beschikt over meerdere gediplomeerde KNVB-scheidsrechters die in 2 avonden de kneepjes van het vak met u zullen delen. Ook zal er begeleiding zijn bij het fluiten van wedstrijden. Het is niet de bedoeling scheidsrechters zonder voorbereiding “in het diepe te gooien”. Zo nodig en indien u geïnteresseerd bent kunnen ook KNVB-cursussen binnen Fc VVC worden georganiseerd.

Is dit weer zoveelste oproep voor vrijwilligers? Nee, zeker niet. Zonder scheidsrechters geen wedstrijd, het seizoen staat op het punt van beginnen, de nood is hoog, dus wij rekenen op minimaal 1, maar liefst 2 aanmeldingen per team!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Fc VVC

Kerstboomboerderij.nl Andre van Wees

ZGSOWMS 1 - FC VVC1 uit Hoofdsponsor Loogman Carwash

FCVVC1 Programma 2018 -  2019

Hoofdsponsor FC VVC 1 - Loogman Carwash

Loogman Hoofdsponsor FCVVC

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2018 - 2019

FC VVC Nieuwe Sponsors 2018-2019

BN Nieuwsbrief

Rayer Healthcare Shockwave2

Routeplanner naar Sportcomplex FC VVC

Sportcomplex FC VVC
Montreallaan 1
2152 KH Nieuw Vennep
T:0252-682635
E:

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden