FC VVC 1 Kansloos

FC VVC 1 - Zandvoort 1 uitslag 1 - 6 (0 - 4)

En dat was het. Ondanks het feit dat een gewaarschuwd mens voor twee telt en door de trainer was aangegeven dat we allemaal top zouden moeten zijn, om boven onszelf uit te stijgen, is daar de - vooral de eerste helft - geen moment sprake van geweest. Zandvoort kwam, zag en overwon en eigenlijk heel erg simpel.

Toch moesten we tot de twintigste minuut wachten voor de eerste goal viel, al was even eerder een goal van de kustbewoners wegens buitenspel geannuleerd. Een vrije trap vanaf een meter of 25 zwabberde op de Thierry af die de pal niet anders dan met de vuisten kon pareren. helaas voor het hoofd voor een attent ingelopen Zandvoorter en was het 0-1. Bij vlagen werden onze mannen compleet zoek gespeeld en was het bij rust "slechts" 0-4.

Na rust moest er uit een ander vaatje getapt worden, om niet compleet af te gaan en dat lukte aardig. Extra snelheid met Jamil in de ploeg voor Bohdi, terwijl Laszlo de licht aangeslagen Kevin verving.
Diezelfde Jamil verraste tot twee keer toe de defensie van Zandvoort, maar helaas voor ons stond even zoveel keren de paal een doelpunt in de weg. Niels speelde als jongeling een meer dan verdienstelijke wedstrijd en dat belooft veel voor de toekomst.

De spreekwoordelijke eer kon worden gered, toen Laszlo de bal goed voorgaf, Yorbin teruglegde en Ruben kon scoren. Daarna gaf Zandvoort weer even gas en kon de eindstand op 1-6 worden af geklokt.

Een domper in spreekwoordelijke zin, al moet je concluderen dat met zoveel individuele kwaliteit en ook team tactisch als geheel, er dit seizoen geen maat is op Zandvoort, waarbij het niet de vraag is of ze kampioen worden, maar wanneer?

We hebben een vrije zaterdag voor de boeg om de wonden te likken en weer fris aan de bak te gaan tegen Stormvogels, de runner up van dit moment.

Sportieve groet.
AJ