O19-1 verliest nipt in Haarlem

Zaterdag speelde de O19-1 in Haarlem tegen FC Haarlem-Kennemerland O19-1. Op de heilige grond waar Gullit, Keur en andere voormalige profvoetballers onder het toeziend oog van Barry Hughes schitterden. Echter, onze heren waren zich daar niet echt bewust meer van en de entourage is ook danig veranderd. Van het stadion is nog slechts een tribune over en die was nagenoeg leeg voor de wedstrijd van onze toppers. Met dit heerlijke zonnetje zochten de toeschouwers een lekker plekje in de zon.

FC VVC JO19-1

Lees meer...

Ruime overwinning voor de O19-1 bij DSOV (1-9)

Vandaag speelden de mannen een uitwedstrijd en ze waren er op gebrand een mooie uitslag neer te zetten. Daar werd vanaf het eerste moment op gejaagd. En als de heren er echt zin in hebben laten ze mooi spel zien. Er werd gedegen en fanatiek gespeeld zonder de organisatie uit het oog te verliezen.

Lees meer...

VVC wint na spelonderbreking de tweede bekerwedstrijd

SDZ JO19-1  -  VVC JO19-1

Na vorige week onnodig verlies te hebben geleden stond voor vandaag de uitwedstrijd tegen het lastige SDZ uit Amsterdam op het programma, vanwege een aantal afzeggingen en tekort aan spelers bij de selectie mocht Julian bij het tweede aansluiten, en waren Jaouad, Joost , Nick en Donavan afwezig. De wedstrijd begon zoals verwacht een kwartier later omdat de wedstrijd voor ons ook was uitgelopen, des al niet te min werd vol goede moed aan de wedstrijd begonnen.

Lees meer...