UNO - DREAMTEAM

Zaterdag 9 september 8:30 het regent UNO - FC VVC. Al in de eerste minuten krijgen we een vrije trap Milan scoort hieruit de 0-1 UNO en het DREAMTEAM zijn tegen elkaar opgewassen. Kik geeft de bal een diepe pass naar voren waardoor Sven kan scoren. 0-2. UNO krijgt dan een hoekschop. Milan lijkt hem keurig op te vangen maar toch net nog over de doellijn dus 1-2. UNO wordt steeds feller, maar het DREAMTEAM blijft kalm. Thom komt erin en verdedigen is blijkbaar een echt talent. Onze nieuwe aanwinst Jesper bewijst dat hij heel hard kan rennen en balcontrole heeft.

Fenno verliest de bal nooit uit het oog. Kayen rent zonder moeite steeds vol gas over het veld. De scheidsrechter lijkt hem daarop zelfs aan te spreken. Nog een nieuwe aanwinst Sebas (we kennen hem nog vanuit de champions cup) houdt de boel achter lekker dicht. Dan vlak voor rust wordt er zo lijkt het rustig gespeeld door Uno, maar met een rustige beheerste actie scoren ze 2-2. Thijs, ook een nieuw zeer welkom teamlid, komt uit het niets als een vuurbal tussen Uno in en pakt de bal met gemak af. Milan lijkt keeperstraining te hebben gehad in de zomer want staat zeker weer zijn mannetje.

Dan is er rust.

We zien nieuwe speler Ashiy in actie en actie heeft hij wel. Al snel zien we Sami voorbij flitsen en neemt de bal mee naar voren en scoort 2-3. Uno lijkt wraak te willen nemen maar daar steken de VVC jongens echt een stokje voor. Patrick blijft de tegenstanders maar dwars zitten en lijkt niet te kunnen opgeven. Mats redt het team met een tegenactie voor de 3-3 dus blijft het 2-3.

Dan zien we Twan in beeld, ook een nieuwe in het team. Hij laat zich van zijn beste kant zien want zodra hij de bal heeft laat hij deze niet meer gaan. Hij rent op het doel of, maneuvreert zich met een lenige draai langs Uno. Helaas geen doelpunt, maar wel een mooie actie.

De laatste minuten lijken wel uren het is druk voor ons doel. De scheidsrechter wil nog even verlengen... Thom speelt geblesseerd liggend op de grond verder, Kayen is geblesseerd, maar ze mogen niet meer gewisseld worden. Maar wat er ook gebeurt, het DREAMTEAM laat geen bal meer door. Dan klinkt het eind signaal en winst in de pocket.

Goed en beheerst gespeeld mannen! en Thijs, Jesper, Ashiy, Twan en Sebas, Welkom bij het DREAMTEAM

MAN OF THE MATCH: SAMI, donderdag maakte je al een mooi doelpunt en vandaag het winnende doelpunt, goed gedaan man. Fijn we je hebben kunnen behouden bij ons DREAMTEAM en dat je niet naar BARCELONA of MANCHESTER CITY bent verkocht.

Weer hard trainen deze week mannen en tot volgende week.

A + R Blom