DREAMTEAM JO12 TEGEN CASTRICUM

REAMTEAM speelt vandaag om 12 uur op veld 5 van onze prachtige voetbalclub. De tegenstander is Castricum, een plaatsje net onder Alkmaar. Castricum is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 34.741 inwoners en heeft een oppervlakte van 59,92 km². Dat u het maar even weet.

Het is rond de 20 graden, zonnetje en windstil, ideale omstandigheden voor een mooi potje voetbal. Dhr. Dennis van Bommel (wie anders) heeft zich wederom beschikbaar gesteld om deze wedstrijd in goede banen te begeleiden en zoals we inmiddels allemaal weten, doet hij dat met verve.

Uw correspondent staat nog met puntenslijper en potlood in de hand als Tom de eerste er al inschiet (wil je dat niet meer doen rot jong, wacht even tot ik klaar ben). Ik kan u dus ook niet correct informeren hoe dit doelpunt tot stand is gekomen maar hij telt wel 1-0. Castricum zoekt meteen de tegen aanval en met succes, want uw correspondent nu op zoek naar zijn kladblok mist ook de gelijkmaker 1-1. (was blijkbaar een hoog schot waar onze uitstekende keeper Milan B net niet bij kon). Dan Sami aan de bal ( TurboSami) met een hoog schot schiet hij de 2-1 binnen, nadat Tom de bal voor hem had klaar gelegd. Mooie hoekschop van Ashay, bal wordt in de kluts eerst nog gestopt door de keeper maar in tweede instantie schiet TurboSami de 3-1 binnen.

Het is rust

In de tweede helft een mooie pass van sebastiaan, bal komt bij TurboSami die beheerst de keeper uitspeelt en 4-1 scoort (een echte hattrick, well done !) Doet Castricum nog wat, jazeker, maar de verdediging en middenveld van het DREAMTEAM staat als een huis; Patrick, Kik, Mats van Bommel, Twan, Jesper, Thijs vechten voor wat ze waard zijn, soms gewoon een harde trap naar voren, maar meestal wordt er goed gekeken en goed over gespeeld. De coach riep regelmatig “ samen doen “ en dat deed het DREAMTEAM geweldig.

En passant poort Sami nog ff een tegenstander en staat nu Sven van Bommel erbij in de spits waarbij hij twee keer goed en hard op doel schiet maar de keeper kan ze net tegenhouden. Dan Ashay nog allen voor de keeper, maar de bal mist kracht, wel goede poging. Een tegen aanval van Castricum met een hoog raar schot, kansloos voor Milan B, het is 4-2. Wordt het dan nog spannend ? Nee hoor echt niet. ij zijn heer en meester, Kayen loopt het vuur uit zijn sloffen, prachtige passeer bewegingen en heer en meester over de bal. Bal komt via Fenno uiteindelijk bij Sami terecht, op de rechterkant, deze speelt de bal voor op Ashay en hij scoort een mooie 5-2.

Castricum doet nog een tegenaanval, maar de kracht is verdwenen, Mats van Bommel pakt de bal af en wil die bal loeiiiiiii hard naar voren schieten, maar hij schiet aan van de tegenstanders VOL op zijn knar, die hoort het de rest van de week nog suizen in zijn oor.

Tom doet dan nog een verwoede poging en schiet twee keer hard op goal, de keeper stopt beide keren de bal, maar dan komt hij voor de voeten van Sami en die lobt de bal in het doel 6-2 is de verdiende eindstand.
Prachtig voetbal gezien en zeer terecht gewonnen. We hebben een leuk team, een goed team, een gezellig team, zeg maar gerust een DREAMTEAM. Gefeliciteerd met deze prachtige overwinning jongens.

THE MAN OF THE MATCH : FENNO, wat een kracht en wat een inzet Fenno, je hebt echt elke bal, je houdt goed overzicht en je passes zijn perfect. Je bent een echte teamspeler en een keiharde werker, ga zo door Fenno, deze week terecht De MAN OF THE MATCH.

Fenno

Last but not least : Jesper is vandaag THE MAN OF THE WISSELS, hij is maar liefst 3 keer gewisseld, klein foutje in de organisatie, terwijl hij super goed aan het voetballen was. Misschien volgende week Jesper niet wisselen, wat is toch wel beetje …. als je de hele wedstrijd staat toe te kijken. En dan nog Milan Mulder, jammer dat je vandaag niet kon meespelen door je blessure, maar we hopen dat je snel weer mee kunt doen, beterschap. Trouwens Milan, je bent wel een echt gappie hoor, niets thuis blijven, gewoon langs het veld zijn ploeggenoten aanmoedigen, top instelling man.

Mannen, hard trainen deze week en volgende week weer lekker ballen.
Fijn weekend

Ruud