VVC O10-3: een mooie afsluiting van een prachtig seizoen

Zaterdag speelde de O10-3 haar laatste wedstrijdjes van het seizoen. Het jonge team speelde op het toernooi van Legmeervogels en het team sloot het prachtige seizoen in stijl af. De O10-3 ging als winnaar van het toernooi naar huis.

FCVVC JO10-3

Lees meer...

VVC O10-Mixteam wint O11- ARC-Heitinga Toernooi

Door een samenloop van omstandigheden kwam er een plek vrij voor een O11 of O10 team om deel te mogen nemen aan het prestigieuze pupillentoernooi van ARC, het zogenoemde ARC-Heitinga Toernooi. De wedstrijden werden vrijdag 11 mei gespeeld. Een week daarvoor kreeg VVC het verzoek om een team te sturen. Ondanks de meivakantie was binnen een uur een team van 8 spelers geformeerd. 4 spelers van de O10-2 (Björn, Jari, Michiel en Milan) en 4 spelers van de O10-3 (Adam, Binc, Quinn en Quinten) konden en wilden graag meedoen aan dit toernooi.

FC VVC O10 + O11

Lees meer...

O10-3: Veel voetbalvreugde op zonnige zaterdag

FC VVC O10-3  - Hillegom O10-3   Uitslag: 5-0 (2-0)

“Als ik jullie zo met elkaar bezig zie, dan gaat het helemaal niets worden vandaag” zei coach Mischa vlak voor de wedstrijd. De één had een steekje hier, de ander had een pijntje daar. Sommige spelers hadden al een beetje last van hooikoorts. En tijdens de warming up werd op het minst of geringste op elkaar gezeurd.

Lees meer...