O9-2 Van Pietertje tot een lekkere dribbelaar en de laatste training

Het was 2 jaar geleden, de wedstrijd in de Champions League tussen Manchester City en Real Madrid stond op het programma. Het was de strijd tussen de Europese giganten op het complex van FC VVC in Nieuw Vennep.

FC VVC JO9-2 & Vaders

Lees meer...

O9-2 De acties van Jesper Olsen en Philip-Meas

Zaterdag na onze wedstijd tegen Hoofddorp plof ik nog iets wat katerig thuis op de bank. Nee, de kater is niet van onze wedstrijd. Die was top. Het zijn de iets te vele kleine biertjes die tijdens Koningsdag naar binnen zijn gewerkt. Ik pak de IPad en tik op het icoontje van YouTube. Ik denk even aan René van der Gijp die van die Cruijff, Bergkamp, Zidane, Ronaldinho avondjes heeft. De hele avond zit hij dan beelden van deze fantastische voetballers te kijken op YouTube. Ik tik nu zelf de letters J E S P E R O L S E N in.

FC VVC JO9-2

Lees meer...

Woensdag bij Ajax en de goal van Joost

FCVVC AJAX Toekomst

Vorige week woensdag waren we met de O9-2 op de Toekomst om onze wedstrijden te spelen tegen de O8 van Ajax. We besloten om wat eerder aanwezig te zijn bij Ajax en dat was maar goed ook. De spelers van het grote Ajax stonden op het punt om naar huis in hun grote bolides. En zo vlogen de kleine mannetjes en kleine dametje met in hun kielzog de ouders van Siem de Jong naar van de Beek. Van Dolberg naar Onana en van Kluivert naar Lamprou. De hoofden van de kleine mannetjes en kleine dametje werden van de opwinding steeds roder en die van de ouders ook. Iedereen genoot er enorm van.

Lees meer...