FC VVC - Nieuw Vennep

Welkom op de website van FC VVC

Welkom en leuk dat u onze website bezoekt

Voetbalvereniging FC VVC (Football Club Vennepse Voetbal Combinatie) is in 2005 ontstaan uit een fusie van twee lokale Vennepse voetbalverenigingen, te weten: sv S.M.S. en vv Nieuw Vennep.

In 2007 heeft FC VVC officieel haar intrek genomen in een schitterend nieuw voetbalcomplex, gelegen in de nieuwbouwwijk Getsewoud Noord in Nieuw Vennep. Het complex heeft zeven voetbalvelden waaronder twee kunstgrasvelden. Natuurlijk is het complex uitgerust met een grote kantine en vele mooie kleedkamers.

We zijn in de loop van de jaren hard gegroeid. De sprong van 350 leden toen, naar nu 950 (jeugd)leden zit hem zowel in de jongens als in de meisjes. Deze groei geeft ons behoorlijk wat kansen en daarom hebben we ons ook doelen gesteld. Eén ervan is, om binnen vijf jaar met alle eerste selectieteams per leeftijdsgroep in de hoofdklasse te spelen. Vanaf seizoen 2014/2015 trainen we volgens het Ajax-online systeem. De gehele technische staf en opbouw per leeftijdscategorie zijn opnieuw ingericht. Structureel werkt FC VVC aan de kwaliteitsverbetering van haar spelers.

Natuurlijk bewaken we dit met onze technische commissie en stellen we de doelen bij, daar waar nodig. De raad van toezicht houdt vinger aan de pols als het gaat om de gestelde doelen en de uitwerking ervan..

Belangrijk is wel, dat we alle kinderen zoveel mogelijk op hun eigen niveau laten spelen. Het maakt niet uit of dit hoog of minder hoog is. Het plezier in het voetballen is het belangrijkste.

Het leuke van nu is dat we ook steeds meer contacten kunnen leggen. De samenwerking met AFC Ajax is hier een goed voorbeeld van, maar ook alle vriendschappelijke wedstrijden tegen bijvoorbeeld betaald voetbalclubs of buitenlandse verenigingen.

FC VVC staat voor een boeiende, jonge en ambitieuze vereniging en dat zie je iedere zaterdag op onze velden!

FC VVC Nieuw Vennep