CB SponsorDeur468 2015

FC VVC - Jeugdteams & Verslagen

"Een voor allen, allen voor een."

FC VVC 11-1 - FC Volendam 11-1 (7-0)

4e competitie wedstrijd Hoofdklasse 1

Vandaag kwam, in het heerlijke najaarszonnetje, FC Volendam op bezoek op het sportpark van FC VVC. Vorige seizoen was deze wedstrijd (achteraf) een kraker, wat resulteerde in een 3-3 gelijk spel. Daar, waar met iets meer geluk,misschien toen wel een overwinning meer terecht was geweest.

FCVVC JO11 1

Na het iet wat teleurgestelde spel van vorige week tegen Jonathan, moest er wat recht gezet worden. En waarom dan niet gelijk tegen FC Volendam? De oranje hemden tegen de oranje broeken.

Lees meer...

010-1 TROTS OP MIJN KLEINE MANNETJES EN KLEINE DAMETJE

Het is 13.00 uur in de middag. Ik kom thuis naar een ochtendje training geven voor de UFA. Ik ben moe. Ik ben gebroken. Een paar uurtjes nachtrust is voor mij toch niet meer genoeg. Ik plof op de bank. Mijn spieren ontspannen en ik denk aan gisteravond. Samen met een vriend heb ik een paar kleine biertjes gedronken. Een paar maar. Een paar teveel kan ik beter zeggen. Heerlijk.

Lees meer...

Spannend, Spannend, Spannend

VVC JO12-1 – Arsenal ASV JO12-1 eindstand 3-2 (1-1)

Ongelooflijk wat een spannende wedstrijd hebben de mannen van Steven vandaag gespeeld tegen Arsenal ASV. We begonnen lekker aan de wedstrijd en waren de bovenliggende partij waardoor we met een eigen doelpunt door Arsenal na een kwartier spelen op de 1-0 voorsprong kwamen. Toch merken we regelmatig dat wij zelf soms fases in de wedstrijd hebben waardoor we slordig gaan voetballen en ook slordig met de kansen omgaan.

Lees meer...

Totale off day voor VVC JO10-4

Aalsmeer JO10-6 - VVC JO10-4 eindstand 12-4

Was het het vroege opstaan? Allemaal te druk op school geweest deze week? Misschien wel de lange en vermoeiende reis helemaal naar Aalsmeer? We zullen er waarschijnlijk wel nooit achter komen, maar aan het weer kon het niet liggen want dat was heerlijk.

FCVVC JO10 4 Seizoen 2018 2019

Lees meer...

FC VVC ONDERBOUWCUP 6 TEGEN 6 [6 Oktober]

Wederom een mooie zonnige voetbalochtend afgelopen zaterdag waarin onze jongste talenten met veel plezier hun wedstrijd speelden. Maar liefst 9 teams wonnen hun wedstrijd wat weer een hoop extra plezier opleverde.

Lees meer...