Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Afsluitfeestje na goed seizoen JO9-4

Na een paar weekjes van rust na het spelen van wat toernooien kwamen de spelers en trainers nog

1 keer bij elkaar voor de afsluiting van een zeer geslaagd voetbal seizoen.

De locatie was het indoor voetgolfbaan 18 in Nieuw-vennep. Samen met hun trainers Daniel, Daan En Jason vermaakten ze hun eigen lekker met een potje voetgolf. Na nog een partijtje voetbal gespeeld te hebben kwamen we met zijn allen nog even bij elkaar in de loungehoek. Hier werden allereerst de trainers bedankt voor hun enorme inzet die ze hebben gegeven en ook hoeveel de jongens geleerd hebben van hun. Deze trainers van 15 jaar stonden zelfs op hun vrije zaterdagmorgen 8.00 uur klaar om de jongens te coachen. Nogmaals bedankt hiervoor.

Ook werden de bekers verloot die we het afgelopen seizoen hebben gewonnen bij de toernooien. Er zaten 8 lootjes in de schaal en iedere speler trok een lootje waarop stond of hij gewonnen had en welke beker, of dat hij niks had gewonnen.

Hierbij waren Julian,Brody en Senna de gelukkige winnaars die de beker mee naar huis mochten nemen. Om niet iedereen met lege handen naar huis te laten gaan kregen alle kinderen nog een mooie grote medaille. Ze hebben tenslotte een geweldig seizoen gespeeld met enorm veel wedstrijden gewonnen. Jort, Brody, Joaquin, Julian, Dylano, Senna, Dani, Ayden en Thomas jullie hebben het geweldig gedaan dit seizoen,  jammer dat het team uit elkaar gaat maar dat is niet anders.

Succes allen volgend seizoen


FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden