Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Bedankt voor een geslaagd slotfeest.

Na weken van voorbereiding was het 25 mei dan eindelijk zover; Het Slotfeest. En wat was het gezellig! Veel wedstrijden, huldigingen, kampioenen en vooral een hele goede sfeer.

Al vroeg waren alle vrijwilligers in de weer om het kidsplein, het terras, de kantine en velden in orde te brengen voor het feest. FC VVC bedankt dan ook alle vrijwilligers die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor de club.

Kampioenen

Na de eerste wedstrijden van onze kleinste jeugd werden om 12.00 uur de teams gehuldigd. Met een 3de plaats voor O9-6, een 2de plaats voor O10-3 en een 1ste plaats voor O8-5. Met een beker en een patatje sluiten zij een geslaagd seizoen feestelijk af. Super dat jullie als jonge voetballers ons elke zaterdagochtend weer vermaakten met jullie heerlijke spel en mooie doelpunten. Dank jullie wel!
Daarna was het tijd voor onze andere jeugdteams om de laatste wedstrijden te spelen voor het kampioenschappen. De spanning liep soms hoog op. Maar na een middag vol sportiviteit konden we alle kampioenen huldigen. Najaarskampioenen O12-1 en O19-2 en voorjaarskampioenen O15-6, O17-1, MO15-1, MO-17-1, het 4de en 6de. Het team O17-3 is ook najaar kampioen geworden, zij worden op een later tijdstip apart gehuldigd. Alle teams gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

In het zonnetje zetten

Na de wedstrijd van VVC1 ging het feest echt los. De DJ zorgde voor de juiste sfeer, de BBQ was weer goed verzorgd en zanger Martijn Stam maakte er een echt feest van. Ondertussen zette FC VVC nog meer veel mensen in het zonnetje. Vrijwilligers van het jaar Jolanda van der Pijl en Andries van Rooijen. Talent van het jaar 201-2019 Neal Wessel, Talenten van de teams; VVC1 Ajay Malhi, VVC2 Marco Vaalburg, VVC3 Jaap Bosma, VVC4 Amin Aumaj, VVC6 Michiel Looman, VVC7 Stefan Klootwijk, Dames1 Celine de Kruiter, Veteranen1 Jarno Ippel, Veteranen2 Edwin van Eenennaam, Zaal2 Zafer Albayrak, Zaal3 Raymond van Soolingen, Dart2 Pannewit Patrick Vonk, Dart3 Panneblauw Mark Schreurs.

Bekijk de sfeerimpressie van het slotfeest.

Bedankt

Het bestuur van FC VVC bedankt iedereen die deze mooie dag mogelijk hebben gemaakt, de spelers, het publiek, de vrijwilligers en iedereen die er bij was. Wij maken ons weer op voor een nieuw seizoen en zien jullie ook volgend seizoen graag weer langs en op de velden.

Het bestuur van FC VVC

FC VVC Nieuw-Vennep

Foto's Jan Klootwijk

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden