FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Belangrijk bericht van Ledenadministratie FC VVC

Beste leden van FC VVC,

Dit is een bericht naar alle leden van FC VVC. Als u dit bericht heeft ontvangen, dan zult u aankomend weekend de factuur voor het nieuwe voetbalseizoen 2017/2018 ontvangen op dit mailadres.

Aktief voetballend lid, Niet-Spelend Lid, donateur, team-begeleider ed. Indien u zou willen, kunt u nog last-minute wijzigingen doorgeven bijv omtrent de incasso in termijnen of in 1 keer, om om administratie-kosten te voorkomen bij het ontbreken van een machtiging.

FC VVC betaald voor ieder ingeschreven lid kosten af aan de KNVB. Wij verzoeken u om dit per omgaande aan te geven wanneer u uit het ledenbestand moet worden verwijderd.

Contributie-inning
De facturen worden dit weekend verstuurd en de contributie zal in principe op 28 juli worden geincasseerd. De nieuwe tarieven staan vastgesteld in de Algemene Lede Vergadering.
http://www.fcvvc.nl/lidmaatschap

Wedstrijdzaken-app en mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF).
Met ingang van komend seizoen 2017/'18  wordt de plastic spelerspas afgeschaft. In alle amateurvoetbalcompetities wordt overgestapt op de Wedstrijdzaken-app, met daarin digitale spelerspassen en het mobiel digitaal wedstrijdformulier (DWF).

Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan.

App downloaden
Het mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF) is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en voor iedereen te downloaden.

https://itunes.apple.com/nl/app/wedstrijdzaken/id1141858630?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dexels.sportlinked.knvb&hl=nl

Voor de Wedstrijdzaken-App kun je je registreren met het door jouw opgegeven e-mail adres bij de registratie van je zelf en/of je kind bij fc VVC. Voor meer informatie, zie:
http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal

Pasfoto op de Spelerspas. Category O12/O13 en ouder
Alle leden die voor het eerst een spelerspas gaan gebruiken, kunnen vanaf nu zelf een pasfoto inlezen via de Wedstrijdzaken-app.  Alle leden kunnen zelf een nieuwe pasfoto inlezen, eenmalig en uiterlijk tot 1 november 2017.

Spelregelbewijs verplicht leden geboortejaar 2000
Spelers met geboortejaar 2000 moeten voor aankomend seizoen het spelregelbewijs hebben gehaald. Op dit ogenblik moeten nog 22 leden het bewijs halen.
http://www.fcvvc.nl/76-nieuws/2044-spelregelbewijs-verplicht-leden-geboortejaar-2000

We wensen u een fijne zomer.

Remi Deken
Ledenadministratie fc VVC