Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

De Hage Cup België 2016

Afgelopen weekend hebben de A selectie en de B selectie een international toernooi gespeeld in België. Vrijdag was het verzamelen bij VVC waar er werd gestart met een GEWELDIG pasta diner die werd verzorgd door onze enige echte Patrick (wat moet je ook zonder hem). Daarna werd er afgereisd naar de Hoge Rielen in Kasterlee te België waar de jongens en begeleiders en sommige supporters zouden overnachten. Ik zeg maar zouden want er is volgens mij weinig geslapen.

Zaterdag 28-05.
Met z’n alle er weer vroeg uit en met iedereen vroeg op pad. Gelukkig voor de A en de B selectie lagen de sportparken waar gespeeld moest worden redelijk dicht naast elkaar. De A1 en de A2 speelde bij Sporta Tongerlo in Westerlo en 600 meter verderop speelde de jongens van de B1 en B2 bij Victoria Tongerlo in Westerlo.

Nu moet ik eerlijk zeggen, dat ik en nog 3 andere, geen wedstrijd hebben bekeken van A selecties en ook niet van de B2( O ja 10 minuten bij de B2 op zondag). Onze zonen spelen namelijk in de B1. Voor het A toernooi waren er in totaal 21 teams en voor het B toernooi waren er in totaal 25 teams. Dus hoe ze gespeeld hebben op het veld dat weet ik niet. De A1 heeft 2 wedstrijden gewonnen en 1 verloren(poule van 4 teams) De A2 heeft 2 wedstrijden gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren (poule van 5 teams)

De B2 heeft 4 wedstrijden verloren. (poule van 5)  De B1 heeft het zaterdag redelijk goed gedaan, ondanks de korte nacht…hahahaha We begonnen de 1e wedstrijd tegen ESC Coulogne (FR). Een franse tegenstander is altijd lastig. Maar we wonnen wel met 1-0. De 2e wedstrijd tegen FC Lisse B3(NL), ook die wonnen we. Dit keer met 3-1. De 3e wedstrijd tegen VV DBS(NL), dit bleef 0-0 waardoor er penalty’s moesten worden genomen. (minimaal 3 per team) Win je de serie dan krijg je naast de punt voor een gelijk spel nog een punt er bij. Penalty’s gingen niet goed, we verloren met 0-2.

De 4e wedstrijd(de laatste) tegen SDC’12(NL). Ook weer een gelijk spel. We kregen tijdens de wedstrijd nog een penalty, maar je raad het al…die ging er niet in. Dus werd het weer de penalty serie. Maar je raad het al deze gingen ook niet goed. We verloren wederom met 2-0.

Zondag 29-05.
De A1 was 2e geworden in hun poule en mochten vandaag gaan strijden voor de plekken 7 t/m 10. Wedstrijd 1 werd gewonnen, wedstrijd 2 verloren en de laatste wedstrijd spelen ze gelijk en wonnen ze  de penalty series. Hierdoor zijn ze, samen met KP Bezeg Dolny uit Polen, op de 7 plaats geëindigd. De A2 was 3e geworden in hun poule en mochten vandaag gaan strijden voor de plekken 11 t/m 16. Wedstrijd 1 speelde ze gelijk en verloren de penalty series, wedstrijd 2 wederom een gelijk spel en wederom de penalty series verloren. De laatste wedstrijd moesten ze tegen VV Capelle om voor plek 15 – 16 te spelen. Deze verloren zijn met 2-1 waardoor de A2 op de 16e plek is geëindigd.

De B2 was 5e geworden in hun poule en mochten vandaag gaan strijden voor de plekken 20 t/m 25. Vroeg er uit richting KFC Immervoort in Westero-Voortkapel. Wedstrijd 1 werd verloren, wedstrijd 2 werd gewonnen en de laatste wedstrijd werd wederom verloren. Hierdoor zijn ze 23 plaats geëindigd.

De B1 was 2e geworden in hun poule en mocht vandaag toch proberen om de finale te halen. Door pijntjes van sommige B spelers moest de B2 gelijk door naar een ander complex (KFC Zammel in Geel) omdat daar de B1 moest spelen en ze nog niet wisten wie er nou wel en wie er nou niet meer konden spelen. Al snel bleek dat we maar 1 elftal hadden, de rest kon gewoon niet meer. De 1e wedstrijd speelde we tegen een fit Parasol Wroclaw uit Polen. Je zag dat zij wel op tijd naar hun bed waren gegaan en hadden er zin in. Ik moet zeggen de jongens hebben flink onder druk gestaan maar de bal ging er niet in. Wij hebben uiteindelijk de beste kans gehad maar ging er niet in. Eindstand 0-0. Dan maar weer de penalty series. En je raad het al…..weer verloren. Dit keer met 4-3. Dus het ging al een stuk beter. De 2e wedstrijd speelde we tegen Haasrode uit België. Dit werd ook weer een triller…we kwamen met 1-0 achter maar kwamen terug op 1-1, dit was ook de eindstand.  Dus dan maar weer penalty’s. En je raad het al…….nee dit keer eindelijk een keer gewonnen met 3-1. De 3e wedstrijd speelde we tegen Leopold FC 2. Dit  keer kwamen wij op 1-0 voorsprong en maakte zij weer gelijk. We kregen vlak voor tijd een penalty. En je raad het al…….die ging mis. Eindstand 1-1. Dus maar weer penalty’s. Deze serie was het spannende van heel het toernooi. Uitslag 10-9. Maar je raad het al………winst voor de tegenstander.

Uiteindelijk ze we, samen met Bishop Auckland FC, op de 5e plek geëindigd

Het toernooi is uiteindelijk gewonnen door VV DBS uit Eindhoven. Dit team was zaterdag 1e geworden in onze poule.

Dus 2 teams uit 1 poule bij de eerste 5 is best goed.

Dus al met al…hebben de selectie elftallen het niet slecht gedaan. De trainers mogen trots zijn.

Trainers, begeleiders, supporters en spelers bedankt voor dit super weekend.

Hierbij nog een link met wat foto’s. Link: http://www.myalbum.com/album/Iu8in94o42UX

Dennis

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden