Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Een geslaagde nieuwjaarsreceptie

Op 5 januari was het weer ouderwets druk bij FC VVC. Met twee toernooien en een druk bezochte nieuwjaarsborrel zijn we 2019 goed en sportief gestart.

Om 10.00 uur startte het toernooi voor team JO-12 en JO-13, georganiseerd door Steven Gaander. De teams hadden weer zin om na een paar weken rust lekker te voetballen. De ouders zochten elkaar op in een droge en warme kantine en de sfeer was super mede door alle vrijwilligers en jonge scheidsrechters uit andere teams.

Jeugd Toernooi

Rond 13.00 uur trapten 11 senioren teams af voor hun jaarlijkse 7x7 toernooi. Het toernooi is gewonnen door VVC selectie A en VVC JO19-1 werd tweede (allebei 1ste in de poule), VVC 4 werd derde en de oudjes van VE35-1 eindigde op een mooie vierde plek (allebei 2de in de poule). Met dank aan Barend van Groeningen voor het omroepen van de wedstrijden en zijn hulp bij de prijsuitreiking.

7x7toernooi

Tijdens de huldiging van de najaarskampioenen zagen we vooral blije gezichten en trotse ouders. Rowdy ten Hove sprak de teams bemoedigend toe en reikte de bekers uit. Succes in voor iedereen in 2019!

Najaarskampioenen

De nieuwjaarsreceptie was hét moment waarop de voorzitter terug blikte en vooruit keek. Na een warm welkom voor iedereen, was er aandacht voor een aantal belangrijke punten, waaronder:

  • Een oproep voor nieuwe jonge voetballers. Het ledenaantal daalt, laten we met zijn allen nieuwe leden werven.
  • Alle vrijwilligers werden bedankt voor alle inzet afgelopen jaar en ook voor 2019. En daarbij de oproep voor nieuwe vrijwilligers. FC VVC heeft een harde kern aan vrijwilligers. Alle nieuwe aanmeldingen zijn welkom om te zorgen dat we nog meer kunnen oppakken dan dat we nu al doen.

Na een toost op het nieuwe sportieve jaar nam het bestuur achter de bar plaats om voor iedereen een drankje in te schenken.

Toespraak NJR

Algemene zaken
Ab Bouwmeester, Gopa, stopt na 35 jaar met het rijden van oud papier. Wij danken Ab voor zijn inzet en zijn hem zeer dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan. Nu zoeken wij een nieuwe chauffeur om Ab op te volgen.

Ab Bouwmeester

Werkgroep kantine
Er is al 7.000 euro opgehaald voor de verbouwing van de kantine. Dat is echt heel goed nieuws. Vanaf september zijn er diverse acties georganiseerd en voeren we gesprekken met sponsors. Toch zoeken wij nog meer klussers, investeerders, doeners, etc. Alle hulp is welkom en we rekenen op het hele team FC VVC om samen te werken aan een nieuwe kantine.

Met veel teams, oud spelers en enthousiaste spelers was de nieuwjaarsreceptie weer druk bezocht. De DJ, lekkere hapjes als oliebollen en erwtensoep, en champagne maakte het compleet. Al met al was het een geslaagde start van een nieuw jaar. Op naar een super 2019!

Nieuwe Kantine

Bekijk hier de foto's gemaakt door Jan Klootwijk

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden