FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Eerste voorjaarskampioenen bij FC VVC

Vandaag, zaterdag 9 april, zijn de eerste voorjaarskampioenen in de E-sectie bekend geworden. Zowel de E6 als de E7 en de E8 wisten vandaag kampioen te worden.

E6 Kampioen

De E6 zorgde er vandaag met een 7-2 overwinning bij Overbos voor dat zij onbereikbaar werden voor de nummer twee, HBC E7. Met maar liefst 8 overwinningen uit evenzovele wedstrijden staan ze inmiddels 7 punten voor met nog slechts twee wedstrijden te gaan. Dit fantastische puntenaantal werd bereikt met de eveneens zeer fraaie doelcijfers 47 voor en 10 tegen.

Ook de jongens van de E7 lieten zich vandaag van hun beste kant zien. Met een overwinning van maar liefst 10-0 op UNO E10 lieten zij zien de terechte kampioen te zijn. Ook de E7 wist al zijn wedstrijden te winnen, wat resulteerde in 24 punten uit 8 wedstrijden met de imposante doelcijfers 62 voor en slechts 6 tegen. Hiermee laten ze de nummer 2, DIOS E10, achter zich. Deze staan op 9 punten met weliswaar een wedstrijd minder gespeeld maar ook een minder doelsaldo.

IMG 20160409 112849

Nadat de E8 vorige week al kampioen kon worden, maar toen de punten door Overbos mee naar Hoofddorp liet nemen, was het vandaag wel raak. In een bloedstollend spannende wedstrijd werd er met 7-5 gewonnen van BSM E5. Hiermee kwam de E8 op 24 punten uit 9 wedstrijden, waarmee een voorsprong van 8 punten op nummer twee Overbos E7 werd bereikt, met nog slechts twee wedstrijden te spelen. Ook voor de E8 een mooi doelsaldo met 38 voor en 19 tegen.

Spelers, leiders en trainers van E6, E7 en E8, allemaal van harte gefeliciteerd!