Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

FC VVC 2 dwingt promotie af naar de reserve 1e klasse via de nacompetitie

Met de wetenschap dat er na de thuiswedstrijd feitelijk niets mis kon gaan richting promotie 1e klasse stapte FC VVC 2 zaterdag 10 juni jl. in de door de Businessclub beschikbaar gestelde (party)bus richting Volendam.

FC VVC 2 Promotie

De feeststemming zat er al goed in
FC VVC 2 deed dit met de gehele groep die de laatste wedstrijden ervoor had gezorgd dat ze deze promotiewedstrijd konden spelen, daarbij eerste en tweede jaar A-junioren, enkele uitzonderingen van spelers die geselecteerd waren om ook het eerste te laten promoveren. Ondanks dat de wedstrijd nog gespeeld moest worden zat de feeststemming er al goed in en dit gaf in eerste instantie geen goed gevoel want je weet het maar nooit in Volendam! Zij moesten degraderen, je wilt toch de wedstrijd winnen…

De wedstrijd
Ondanks dat Volendam uit alle hoeken en gaten spelers had weten te vinden om te kunnen spelen waren zij zeker de eerste helft de betere ploeg en kwamen dan ook verdiend op een voorsprong.
In de rust heeft Rick wat zaken rechtgezet met als gevolg dat FC VVC 2  beter ging spelen de tweede helft en dit resulteerde in de gelijkmaker door Jamil, een veelbelovende junior. FC VVC 2 bleef Volendam onder druk zetten want zoals gezegd: je wilt de wedstrijd winnen. Door een fout van de keeper kon Dennis de voorsprong binnen tikken.
Bij het naderen van het eindsignaal werd het meegebrachte bier en champagne alvast naar de zijlijn gebracht en toen het eenmaal afgelopen was kon het feest beginnen, waarbij de staf er niet onder uit kwam om een bierdouche te ontvangen.

Polonaise naar de kantine
Na de eerste festiviteiten kwam de partybus het team weer ophalen en tijdens de terugreis ging het gewoon verder waarbij de opa van de groep, Frank met z’n 29 jaar, het heft in handen nam. Eenmaal terug bij de club werden we door de aanwezige spelers van het eerste en andere clubleden feestelijk ontvangen en werd de polonaise naar de kantine ingezet.
 
De avond ging vervolgens verder met een prima barbecue en natuurlijk de nodige consumpties en het bleef nog heel lang onrustig bij FC VVC…
 
De Businessclub feliciteert FC VVC 2 met de promotie naar de reserve 1e klasse!

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden