Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

FC VVC bij Hart van Nederland

Vanavond zal bij Hart van Nederland, in de editie van 22.30 uur, een interview met onze voorzitter uitgezonden worden naar aanleiding van de nieuwe Europese wet op de privacy (AVG) die vanaf 25 mei a.s. van kracht zal zijn.

HvNL

Alle (voetbal)clubs van Nederland zullen hiermee te maken krijgen en zullen zich moeten voorbereiden op die wet en binnen de club heldere afspraken moeten maken over wie over welke informatie mag beschikken. En uit onderzoek blijkt dat veel clubs hierop nog niet goed zijn voorbereid (artikel van vandaag in AD).

FC VVC wordt als voorbeeld gebruikt van een club waarbij wel degelijk de voorbereidingen voor de juiste uitvoering van de wetgeving opgestart zijn. Een bestuurslid en het hoofd van de ledenadministratie zullen namelijk op korte termijn tijdens cursusavonden het stappenplan voor invoering van de wet doorlopen, dit met ondersteuning van Sportservice Haarlemmermeer en de KNVB. Daarna zal de rest van de vereniging voorgelicht worden.

Tijdens de laatste bestuursvergadering is wel al gesproken over het fenomeen van de mobieltjes in de kleedkamer. Er zijn nu al genoeg voorbeelden te noemen van het foutief gebruik van de mobieltjes in de kleedkamer. Met elkaar zullen we de discussie moeten aangaan over wel of niet een verbod ervan in de kleedkamers.

Wordt vervolgd....
Maar eerst vanavond 22.30 uur Hart van Nederland !!

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden