Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

FC VVC Champions League 2019 - 2020

De vakantie is weer ten einde dus we gaan starten met een nieuwe ronde FC VVC Champions League! Sta je te popelen om weer te beginnen?

FC VVC Champions League 2019-2020

Wij hebben er veel zin in! Op dit moment worden alle inschrijvingen geplaatst. Hierbij alvast belangrijke data:

  • Woensdag 4 september start Trainingen FC VVC Champions League;
  • Zaterdag 7 september start FC VVC Champions League en start trainingen Talentjes!

Mocht je tussentijds vragen en/of opmerkingen hebben dan vernemen wij dat graag! Stuur dan een email naar Champions League

FC VVC Champions League is opgezet om jonge kinderen op spelende wijs kennis te laten maken met de voetbal sport. Vaak moeten kinderen eerst een zwem diploma halen waarna ze een andere sport mogen gaan kiezen. Bij FC VVC hebben we er voor gekozen 2 categorieën op te zetten. De categorieën bestaan uit de Talentjes (3-4 jaar) en de FC VVC Champions League (5-6 jaar). Voor beide categorieën bied FC VVC mogelijkheden! Hierdoor kan uw kind enthousiast gemaakt worden om naast het behalen van de zwemdiploma’s ook alvast te starten met een sport die ze wellicht uitdagender vinden.

De Talentjes krijgen bij FC VVC een professionele training op zaterdag ochtend vanaf 8:30. In deze training worden spelletjes gedaan en maken kinderen kennis met alle “weerstanden” die we kennen in de voetbal sport. Voorbeeld: een bal is voor deze leeftijd groep al een weerstand. Al deze activiteiten hebben maar een doel: bekend raken met de voetbal sport op een leuke, vrije en heel plezierige manier (alleen bij genoeg animo!).

De FC VVC Champions League is opgezet op basis van de “normale” team behandeling bij FC VVC. Kinderen krijgen op de woensdag middag (16 uur) een heuse training voorgeschoteld op basis van een circuit training, op de zaterdag ochtend (8:30 uur) mogen de jongens en meisjes al de opgedane vaardigheden laten zien in een ware Champions League competitie.

We spelen met gerenommeerde Champions League clubs uit het buitenland. De namen van Ajax, Feyenoord, PSV komen niet voor in deze competitie! Dat hebben we uiteraard expres gedaan.

De teams spelen in principe 4 tegen 4. (bij kou of andere redenen kunnen we er voor kiezen 5 tegen 5 te voetballen). Er wordt op de zaterdag 3* 12 minuten gevoetbald tegen hetzelfde team. Punten worden verzameld en de week erop speel je weer tegen een ander team 3* 12 minuten. We delen de competitie in op basis van het najaar en het voorjaar. Tijdens de winterstop evalueren we en maken we een nieuwe competitie voor het voorjaars gedeelte.

De FC VVC Champions League & Talentjes is vrij opgezet. Dit houdt in dat als je een vriendje of vriendinnetje hebt die ook graag een keer wil komen “proeven” wat de voetbalsport nu eigenlijk inhoud deze van harte welkom is bij FC VVC!

Mocht je vriendje of vriendinnetje het echt leuk vinden en wordt hij/zij ook daadwerkelijk lid? Dan hebben wij een leuke verassing voor je.

 

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden