Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

FC VVC op zoek naar nieuwe leden!

Zowel voor de selectieteams als de niet-selectieteams is FC VVC voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar nieuwe leden.

Wil jij deel uitmaken van een jonge, dynamische en innovatieve verenging? Geef je dan snel op voor onze talentendag. Elke deelnemer ontvangt een persoonlijk rapport, inclusief feedback van een van onze gediplomeerde selectietrainers.

Bij FC VVC spelen alle teams in de onderbouw op het allerhoogste niveau.

FC VVC Talentendag 2019 

Voetbalvereniging FC VVC (Football Club Vennepse Combinatie) is in 2005 ontstaan uit een fusie van twee lokale Vennepse voetbalverenigingen, te weten:sv SMS en vv Nieuw Vennep.

In 2007 heeft FC VVC officieel haar intrek genomen in een schitterend nieuw voetbalcomplex. Het complex heeft zeven voetbalvelden waaronder twee splinternieuwe kunstgrasvelden. Daarnaast werken wij o.a. met een spelersvolgsysteem, sportsview (videoanalyse) een smartgoals.

Wij zijn in de loop van de jaren hard gegroeid. De sprong van 350 leden toen, naar nu bijna 1000 (jeugd)leden. Deze aantallen geeft ons behoorlijk wat kansen om door te groeien in de kwaliteit. Zo zijn er diverse kinderen, met name in de onderbouw, de afgelopen jaren vertrokken naar BVO’s als Ajax en AZ. Alleen dit seizoen staat de teller alweer op 18 (lopende) stages van spelers van FC VVC bij Ajax, Feyenoord en AZ. Maar liefst 3 spelers hebben al te horen gekregen dat zij vanaf het seizoen 2019/2020 zijn aangenomen bij AFC Ajax.

Daarnaast organiseren wij door ons uitstekende netwerk diverse internationale BVO wedstrijden/toernooien en hebben diverse FC VVC teams de afgelopen jaren unieke wedstrijden gespeeld met tegenstanders als Tottenham Hotspur, Everton FC, Bayern Leverkusen, RSC Anderlecht, Ajax, Feyenoord, PSV en nog veel meer.

Om dit hoger niveau te continueren zijn wij op zoek naar talent uit de regio die zich graag bij ons willen verder ontwikkelen en zo ook hopen ooit een prachtige vervolgstap te kunnen maken. FC VVC biedt jou hier de uitstekende mogelijkheid voor als een van de snelst groeiende en toonaangevende verenigingen in de Haarlemmermeer en omgeving.

Programma Talentendag Woensdag 8 Mei 2019:

15:45 - 17:00  Geboortejaar 2012,2013 en 2014
17:00 - 18:15  Geboortejaar 2010 en 2011
18:30 - 19:45  Geboortejaar 2008 en 2009

De talentendag staat onder leiding van de huidige selectietrainers van FC VVC, in nauwe samenwerking met de scouts van AFC Ajax

Geef je snel op via , onder vermelding van;

  • Naam,
  • Geboortedatum,
  • Woonplaats,
  • Huidige vereniging/team,
  • Telefoonnummer

 

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

FC VVC Jaarplanning 2023-2024

RKAVIC 1 - FC VVC 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen