FC VVC - Club Informatie / Nieuws

FC VVC start met ZAALVOETBAL voor senioren!

FC VVC is in ontwikkeling, zoals vorige week uitgebreid uiteengezet in de speciale nieuwsbrief  ‘FC VVC kiest voor BETER VOETBAL’. Hierin hebben wij geprobeerd onze ambitie voor de komende jaren uit te leggen. Bij deze ambitie staat centraal dat FC VVC jeugd, senioren, selectie of recreatie, over de hele linie dezelfde aandacht wil geven en daardoor beter wil laten voetballen.

Per 1 juli 2014 hoort daar nu ook de activiteit ZAALVOETBAL voor senioren¹ bij. Aanstaande september zal het 1e senioren zaalvoetbalteam van FC VVC starten in de zaalcompetitie van de KNVB. Welke sporthal als thuishaven zal dienen, wordt één dezer dagen bekend gemaakt door de bond.

Dat we nu al één team in kunnen schrijven is fantastisch! Het zou natuurlijk nog mooier zijn als we meerdere teams in konden schrijven, en op één avond in de week een volledig FC VVC programma konden aanbieden. Naast de sportieve inzet binnen de lijnen is de gezelligheid erna toch minstens zo belangrijk!

Dus TEAMS meld je nu aan!

Teams² die hun zaalvoetbal kwaliteiten willen laten zien in de nieuwe tenues, onder de vlag van FC VVC, kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar ! Ook als je meer wilt weten over dit onderwerp is dit het adres om je vragen te stellen. De coördinator zaalvoetbal neemt je vraag of aanmelding in behandeling.
Hopelijk tot snel! Bij FC VVC.

1In de toekomst wil FC VVC deze activiteit ook aanbieden aan de jeugd.
2Bij inschrijving verlangt FC VVC een minimaal aantal spelers van 6 per team (1 keeper/4 veldspelers/1 wissel).