Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Grote Clubactie 2018 [Update 1 November]

Tijdens de informatieavonden zijn al veel verkoopboekjes en aankoopformulieren voor een Superlot uitgedeeld, toch liggen er nog steeds boekjes en formulieren in het wedstrijdsecretariaat.

Hierbij een LAATSTE OPROEP aan de teams die nog niet de verkoopboekjes of het aankoopformulier voor een Superlot hebben opgehaald. Haal de boekjes (voor teams O8 t/m O12) of het formulier (O13 t/m senioren) aanstaande zaterdag op. Er zijn nog drie verkoopweken te gaan!

Wij kunnen melden dat er inmiddels een aantal verkoopboekjes zijn ingeleverd. Coen Mesman was de allereerste die vorige week zijn boekje inleverde. Hij heeft 33 loten verkocht. Super gedaan Coen!

GCA FCVVC 2018

Ook zijn er een aantal Superloten verkocht. Dank aan VVC1, VVC2, VVC 35+1, JO17-1, JO15-3 en JO13-2 maar ook aan Dijksterhuis Installatiebedrijf en Kooning Schiphol.

Wij hopen dat er nog veel meer boekjes en Superloten volgen. Inleveren kan tot en met zaterdag 24 november. De boekjes kunnen ingeleverd worden in het wedstrijdsecretariaat. Op de kast staat een doos voor de Grote Clubactie. Op maandag (tussen 17.00 uur en 19.00 uur) en op woensdag (tussen 16.00 uur en 19.00 uur) staat de doos in de kantine.

Heb je 10 of meer loten verkocht, dan mag je een drankje halen in de kantine. Dit kan als alle boekjes verwerkt zijn. Kom naar de kantine op zaterdag 1 december of 8 december, hier is dan bekend of je een drankje verdiend heb.

Het inleveren van het aankoopformulier van een Superlot kan bij Astrid. Astrid is elke zaterdag aanwezig, in de kantine of in het wedstrijdsecretariaat. Een Superlot kost € 150,00. Is dit een te groot bedrag voor je team, koop dan een aantal losse loten. Dit kan aan de bar in de kantine, zowel contant als met een éénmalige machtiging.
Laten wij met elkaar zoveel mogelijk loten/superloten kopen om zo het doel te bereiken:

Een Pannaveld !

Astrid en Annuska

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden