Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Hans zoekt gastheren/gastheren voor ‘t wedstrijdsecretariaat

Elk zaterdagochtend staat hij er, Hans Hoekstra. Al heel wat jaren is hij op de club te vinden om te zorgen dat de jeugdteams hun wedstrijden kunnen spelen.

Hans Hoekstra

Zijn dag begint met het openen van het complex, schermen aanzetten en zorgen dat de kleedkamers er toonbaar uitzien. Hans zorgt ook dat de limonade klaarstaat voor de teams die die ochtend spelen. Daarna is hij te vinden in het wedstrijdsecretariaat. Hij helpt de jeugdscheidsrechters op weg en ontvangt de trainers/coaches van de teams.

‘Ik doe dit al heel wat jaren voor de club en met plezier. Voetbal is een passie van mij. Vroeger heb ik training gegeven aan jeugdteams en zat ik in het jeugdbestuur. De laatste jaren beman ik het wedstrijdsecretariaat. Ik heb plezier in de sociale contacten met de leden  en vind het belangrijk dat de organisatie rond de wedstrijden soepel verloopt. Voorheen deed ik het met een aantal mannen uit het jeugdbestuur. De laatste jaren doe ik het alleen.

‘s Ochtends is het spitsuur op het wedstrijdsecretariaat. Trainers en coaches komen zich melden en krijgen van mij de sleutels voor de kleedkamers. Scheidsrechters komen langs om uitslagen door te geven en tegelijkertijd beantwoord ik vragen van mensen die binnenlopen. Dat kan gaan over een ijspacking voor een geblesseerde speler, onduidelijkheid over teams die er niet zijn en nog veel meer.  In mijn eentje kan ik niet iedereen goed helpen. Daarom zoek ik dringend hulp van ouders van jeugdleden die de rol van gastvrouw, gastheer willen vervullen.  Met een paar uur hulp van verschillende ouders ben ik en de club al zeer geholpen.  Samen kunnen we dan zorgen dat het soepel verloopt. Als ik hulp krijg, kan ik ook eens per drie weken een zaterdagochtend vrij zijn. Deze ruimte heb ik nodig om mijn taken met plezier te blijven vervullen. Want naast deze taak, zorg ik met andere vrijwilligers ook voor de organisatie van het Bob Strijbostoernooi.

Ik hoop dat er een paar ouders opstaan om mij te helpen in de laatste weken van dit seizoen en in het nieuwe voetbalseizoen. Wie dat wil, kan zich melden bij de vrijwilligerscoördinator via .

FC VVC 1 - SVIJ 1 :: Loon op Zand

Jaarplanning 2022-2023

KNVB Spelregelbewijs 2022

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2022 - 2023

Nieuwe Sponsors SEIZOEN 2022 - 2023

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema 2022-2023

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden