Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Het ligt weer stil...

Na de persconferentie van afgelopen dinsdag 13 oktober zijn de gevolgen voor de sport kraakhelder, alles gaat weer plat!

FC VVC Corona Update 13102020

Tenminste competities worden stilgelegd en dat raakt de amateursport weer ingrijpend. Wat betreft het voetbal zijn de maatregelen simpel: de gehele amateurcompetitie wordt voorlopig stilgelegd, trainen mag wel nog voor de leeftijd tot 18 jaar en vanaf 18 jaar en ouder ligt dus alles stil, zelfs geen trainen. Dat geldt voor het veldvoetbal maar ook voor het zaalvoetbal.

Als voetbalclub worden we opnieuw geconfronteerd met de (begrijpelijke) richtlijnen van de overheid die het verenigingsleven platleggen. Het sociale contact zoals wij dat met elkaar deelden op de club is stukken minder. Op de parkeerplaats worden spelers afgezet, ouders moeten meteen weer weg en na afloop missen de de senioren hun derde helft. Maar alles voor het goede doel, het bedwingen van de corona.

Zoals gezegd, de competitie gaat weer op slot. Voor veel vrijwilligers van techniek tot kantine is dat wederom teleurstellend. Vooral die vrijwilligers die per week meer op de club te vinden waren dan thuis, voelen zich ontheemd. Laten we hopen dat op korte termijn de deuren weer open kunnen en wij elkaar weer zien rondom de velden.

Binnen het bestuur houden wij ons nu vooral bezig met de continuïteit van de club, in financieel en sportief opzicht. Het is onze wens om eind november de jaarlijkse ledenvergadering te houden, waarschijnlijk in een online-vorm. Bovendien zullen we opnieuw het coronaprotocol aanscherpen en een dezer dagen publiceren.

Laten we in de komende weken elkaar in de gaten houden, niet langs de lijn, niet op het veld of in de kantine maar anders. Laten we regelmatig elkaar even bellen, stuur een appje naar elkaar, stuur foto's of leuke voorvallen door naar de redactie om op de site te plaatsen. Kortom laten we ervoor zorgen dat we één club blijven met aandacht voor elkaar zoals we dat gewend waren.

Succes allemaal!

Rob de Kleijn,
FC VVC voorzitter

FC VVC Nieuw-Vennep

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden