Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Het nieuwe seizoen gaat beginnen !!

TRAINERS EN LEIDERS,
We hebben er natuurlijk allemaal naar uitgekeken maar deze week beginnen gelukkig de meeste trainingen weer.

Ieder jaar is het weer een enorm gepuzzel om voldoende vrijwilligers te vinden die zich willen inzetten voor onze kinderen als trainer en/of leider, maar ook dit jaar zijn we hier weer enorm goed in geslaagd, en zijn we voor 98% klaar voor het nieuwe seizoen. Er zijn nog een paar teams waar we nog niet rond zijn, de ouders hebben hier via de coördinator bericht van ontvangen en hopelijk krijgen we het ook op korte termijn voor elkaar om deze teams te voorzien van een leider of een trainer.

Maar via deze weg wil ik graag een ieder die zich in gaat zetten GIGANTISCH bedanken, want zonder jullie is er geen vereniging.

Start Trainingen

START TRAININGEN
Komend seizoen zijn we in het gelukkige bezit van twee splinternieuwe kunstgras velden, iets wat nodig was, maar wat gezien de investering nooit zo vanzelfsprekend is.

Op dit moment is de aanleg nog in volle gang en kan er sowieso deze week alleen op gras getraind worden. Het probleem met trainen op gras is dat het natuurlijk maar tot een bepaalde tijd kan vanwege het ontbreken van verlichting op de grasvelden. de teams die een aanvangstijd van acht uur of later hebben moeten zelf even kijken hoelaat ze gaan trainen, jullie kunnen dan gebruik maken van veld vier en bij te veel teams van veld 2.

Hou je wel aan je de dag uit het gepubliceerde trainingsschema! De trainingen beginnen in week 36 vanaf maandag 3 september.

Alle teams die voor 20:00 zijn begonnen volgen gewoon het trainingsschema waarbij veld 6 ipv van 1 komt en veld 7 ipv veld 5.

Succes met de start en nogmaals dank voor een ieder die zich inzet.

Met sportieve groet,
De Technische Commissie

FC VVC Nieuw-vennep

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden