Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Introductie FC VVC Verenigingsmanager

Sinds 1 augustus 2019 heeft het bestuur Marc Heisterkamp benoemd tot verenigingsmanager.

In de lijn van verbetering van de interne en externe communicatie en het stroomlijnen van interne procedures heeft het bestuur gemeend om aan deze functie binnen FC VVC invulling te geven. Marc is al jaren verbonden aan FC VVC in diverse trainers en bestuursfuncties. Hij zal naast communicatie het bestuur en andere afdelingen binnen FC VVC ondersteunen en daar waar mogelijk adviseren.

Het bestuur is dan ook meer dan content met deze toevoeging in de organisatie en wensen Marc dan ook veel succes met deze spilfunctie binnen onze vereniging.

Onderstaand zal Marc een introductie geven van zichzelf.

Marc Heisterkamp
Mijn naam is Marc Heisterkamp, 51 jaar, gehuwd met Annuska en vader van drie zoons, Nick, Mike en Ian, die allen bij fc VVC voetballen. Ik heb zelf altijd in Amsterdam gevoetbald bij AFC en later bij Ajax (zaterdagamateurs).

Als trainer in het bezit van UEFA C, heb ik zowel seniorenteams als veel jeugdteams getraind bij onder andere Alphense Boys, ADO Den Haag en uiteraard bij FC VVC.

In verband met mijn fysieke gesteldheid was het niet meer mogelijk om zelf training te geven op het veld en heb ik een rol als TC bij FC VVC opgepakt om dan via de zijlijn bij het voetbal betrokken te blijven.

Na een aantal jaar in de TC heeft het bestuur mij nu gevraagd om de rol van verenigingsmanager in te vullen. Naast de eerder genoemde taken zal ik ook op de door de weekse dagen overdag veel aanwezig zijn om zaken op de club te regelen.

Als jullie meer willen weten of een afspraak willen maken bel mij dan op nummer 06-53530053 of mail me op .

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden