Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Lustrumeditie Internationaal Jeugdtoernooi 2020

Ook dit jaar zal er bij de opening van het seizoen weer een internationaal jeugdtoernooi bij VVC plaatsvinden in samenwerking met UFA. En dit jaar vindt er een jubileumeditie plaats!

Lustrumeditie Internationaal Jeugdtoernooi 2020

Het toernooi wordt nl. voor de 5e keer georganiseerd. Een lustrumeditie dus. En wie wordt bij deze speciale editie de opvolger van 1. FC Köln, de winnaar van vorig jaar? En mag zich dan na 1. FC Köln in het rijtje scharen van Feyenoord, AZ en Slask Wroclaw?

Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op zondag 16 augustus, opnieuw voor de leeftijdscategorie Onder 10.

Voor dit jaar kunnen we al rekenen op deelname van PSV (de verliezend finalist van vorig jaar), FC Utrecht, Vitesse, Sparta (alom geroemd vanwege zijn prima jeugdopleiding), PEC Zwolle, NEC, De Graafschap, Excelsior en Roda JC uit Nederland. Uit België zullen KV Mechelen en STVV (St. Truiden VV) vertegenwoordigd zijn.

Net als de afgelopen jaren nu al een prachtig deelnemersveld voor dit topsport evenement in Nieuw-Vennep. En aangezien het een jubileumeditie is, wordt er hard aan gewerkt nog een aantal zeer aansprekende clubs te laten deelnemen.

Wil je meer weten over dit toernooi en de ontwikkelingen volgen rondom het toernooi? Volg ons dan op Facebook (Ultimate Football Tournament) en/of Instagram (ultimatefootballtournament2020).

FC VVC 1 - VELSENOORD 1 :: Loon op Zand

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

FC VVC Jaarplanning 2023-2024

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen