Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Lustrumeditie Internationaal Jeugdtoernooi 2020

Ook dit jaar zal er bij de opening van het seizoen weer een internationaal jeugdtoernooi bij VVC plaatsvinden in samenwerking met UFA. En dit jaar vindt er een jubileumeditie plaats!

Lustrumeditie Internationaal Jeugdtoernooi 2020

Het toernooi wordt nl. voor de 5e keer georganiseerd. Een lustrumeditie dus. En wie wordt bij deze speciale editie de opvolger van 1. FC Köln, de winnaar van vorig jaar? En mag zich dan na 1. FC Köln in het rijtje scharen van Feyenoord, AZ en Slask Wroclaw?

Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op zondag 16 augustus, opnieuw voor de leeftijdscategorie Onder 10.

Voor dit jaar kunnen we al rekenen op deelname van PSV (de verliezend finalist van vorig jaar), FC Utrecht, Vitesse, Sparta (alom geroemd vanwege zijn prima jeugdopleiding), PEC Zwolle, NEC, De Graafschap, Excelsior en Roda JC uit Nederland. Uit België zullen KV Mechelen en STVV (St. Truiden VV) vertegenwoordigd zijn.

Net als de afgelopen jaren nu al een prachtig deelnemersveld voor dit topsport evenement in Nieuw-Vennep. En aangezien het een jubileumeditie is, wordt er hard aan gewerkt nog een aantal zeer aansprekende clubs te laten deelnemen.

Wil je meer weten over dit toernooi en de ontwikkelingen volgen rondom het toernooi? Volg ons dan op Facebook (Ultimate Football Tournament) en/of Instagram (ultimatefootballtournament2020).

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden