Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Nieuwsbrief niet-selectieteams JO10 en JO11

Als vervolg op de nieuwsbrief van de niet-selectieteam JO10 en JO11 tijdens de winterstop, nu als afsluiting van het seizoen nogmaals zo’n nieuwsbrief.

Ook na de winterstop is de JO10-3 op de ingeslagen weg voortgegaan. Ook nu weer een 2e plek op de ranglijst (achter BSM JO10-1!). Met 55 doelpunten vóór scoren ze gemiddeld 5,5x per wedstrijd! En ook nu weer grote uitslagen als 14-1, 9-2 en 5-0 komen we regelmatig tegen. Door dat het team zich prima heeft ontwikkeld dit seizoen, zit het inmiddels dicht tegen selectieniveau aan.

Ook de JO10-4 doet het erg goed. Zelfs zo goed dat we ze als kampioen hebben kunnen huldigen met 10x winst en slechts 1x gelijk in 11 wedstrijden. Van toen nog medekoploper Pancratius werd uit zelfs met 7-1 gewonnen. De doelpuntenmachine draaide sowieso op volle toeren, want met 88 goals in 11 wedstrijden komen ze op gemiddeld 8 doelpunten per wedstrijd.

Het leuk met elkaar samenspelende JO10-5 kende een stroeve start na de winterstop. Na in de najaarscompetitie kampioen te zijn geworden, werden er in de eerste drie wedstrijden slechts 2 punten gehaald. Daarna hersteld het team zich prima en werd de draad van voor de winterstop weer opgepakt. Met 19 punten uit de volgende 8 wedstrijden, wisten ze op te klimmen naar een prachtige 3e plek op de ranglijst.

De JO10-6 heeft de opgaande lijn van vóór de winterstop mooi weten door te trekken in de voorjaarscompetitie. Met een mooie 6e plek is het team in de middenmoot geëindigd met een keurige verdeling van 4x winst, 1x gelijk en 6x verlies en een doelsaldo van 56-60. Verder was te zien dat elke speler individueel beter is geworden in de loop van het seizoen en dat de jongens ook als team steeds beter zijn geworden.

Ook na de winterstop heeft de JO10-7 het zwaar gehad. Maar op zaterdag 7 april was het tijd voor een feestje! Toen werd met 2-1 uit bij Zwanenburg gewonnen. Dat was helaas de enige overwinning. Verder helaas alleen nederlagen, sommige met heel klein verschil, andere met groetere verschillen. Maar elke week stonden de jongens wel weer op het veld en ontzettend hun best te doen om de overwinning binnen te slepen. Petje af en een groot compliment waard!

De JO11-3 heeft na de winterstop in een mooie gelijkwaardige competitie gespeeld. Hierdoor eindigde het team in de middenmoot, mooi verdeeld met 6 overwinningen en 5 nederlagen en een doelsaldo van 27-30. Dat de verschillen klein waren, laten ook de uitslagen zien, met regelmatig 2-1, 1-2, 3-1 of 1-3. Een mooie prestatie van een team waarvan niet één speler voor dit seizoen met elkaar gespeeld had. En nu zijn er zelfs een aantal selectiewaardig!

Ook na de winterstop heeft de JO11-4 het moeilijk gehad. Soms wedstrijden, waarin goed gespeeld werd en veel strijd werd geleverd, soms wedstrijden waarin het allemaal wat minder lekker loopt. Dit zorgde af en toe voor een mooie overwinning (en dan ook meteen 7-0 of 7-2) of een kleine nederlaag, maar soms ook voor een grote nederlaag. Maar er werd wel vrijwel elke wedstrijd gescoord! Gemiddeld zelfs 3x per wedstrijd.

Na de winterstop heeft de JO11-5 een prachtige prestatie geleverd door niet één keer te verliezen. Met 6 overwinningen en 4 gelijke spelen werd de competitie afgesloten op een heel mooie 3e plek. In de laatste wedstrijd kon het team zelfs nog kampioen worden door zelf te winnen, waarbij UNO en AGB dan zouden moeten verliezen. Dit droomscenario kwam helaas niet uit, maar de jongens mogen met recht trots zij op deze mooie prestatie.

 

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden