Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Nieuwsbrief niet-selectieteams JO11 en JO12

Om ook eens extra aandacht te besteden aan de niet-selectieteams van de JO11 en JO12, zijn de ontwikkelingen van deze teams gedurende de najaarscompetitie eens onder de loep genomen. Dat resulteert in het volgende verslag.

De JO11-7 had het zwaar in de najaarscompetitie. De eerste wedstrijden werden allemaal met grote cijfers verloren. Maar dat bleken dan ook wel de betere teams uit de poule te zijn. Toen er tegen wat gelijkwaardigere tegenstanders gespeeld werd, werden de nederlagen veel kleiner. En op zaterdag 24 november was het tijd voor een feestje! Toen werd met 7-3 uit bij DSS gewonnen. Dat was helaas de enige echte overwinning. Er werden ook nog 3 punten behaald, omdat de tegenstander onvoldoende spelers had, waardoor de wedstrijd niet gespeeld kon worden. Dit leverde een reglementaire 3-0 overwinning op.

De JO11-6 heeft er een goede 1e seizoenshelft op zitten. Er werd continu in de bovenste helft van de subtop meegedraaid. Dat resulteerde uiteindelijk in een mooie 5e plek in de eindrangschikking. Hierbij werden 6 van de 10 wedstrijden gewonnen met een doelsaldo van 50 voor en 30 tegen. Een mooie prestatie van een team dat bestaat uit spelers die van 3 verschillende teams van vorig seizoen komen.

Het leuk met elkaar samenspelende JO11-5 kende een prima start van de competitie met een 5-3 overwinning op Kon. HFC. En dit werd de rest van de competitie voortgezet door ook alle andere wedstrijden te winnen. Hiermee werd het team kampioen van de 4e klasse met  een straatlengte voorsprong op de nummer 2. Ook het doelsaldo verdient een vermelding met maar liefst 94 doelpunten voor en slechts 28 tegen in 11 wedstrijden. Daarnaast wisten ze ook nog door te dringen tot de 3e ronde in de bekercompetitie.

Ook de JO11-4 heeft het goed gedaan in de najaarscompetitie. Dit team bestaat uit talentjes die net niet de selectieteams hebben gehaald. Daardoor is het wel een team dat is samengesteld uit spelers die vorig seizoen bijna allemaal in een ander team speelden en aangevuld met 2 jongens die nieuw zijn bij VVC. Het team raakte snel ingespeeld met elkaar waardoor de competitie werd afgesloten met een keurige 5e plaats in de 2e klasse. Hierin werden 6 van de 11 wedstrijden gewonnen.

De JO12-3 heeft een keurige najaarscompetitie gespeeld. Met 5 overwinningen en 5 nederlagen eindigde het team heel netjes in de middenmoot. Soms wedstrijden, waarin goed gespeeld werd en veel strijd werd geleverd, soms wedstrijden waarin het allemaal wat minder lekker liep. Maar slechts een enkele keer zorgde dat voor een uitslag met een groot verschil in doelpunten. Meestal lag het vrij dicht bij elkaar. Dat blijkt ook uit doelsaldo van 38-42.

Voor de JO12-2 was het een moeizame najaarscompetitie. De indeling in de 2e klasse was een treetje te hoog. Hierdoor behaalde het team slechts 1 overwinning en eindigden de andere wedstrijden in een (soms forse) nederlaag. Meestal lukte het nog wel een groot deel van de wedstrijd in de buurt van de tegenstander te blijven, maar uiteindelijk moesten ze dan toch het hoofd buigen. Als ze in de voorjaarscompetitie in een lagere klasse komen, zullen er ongetwijfeld meerdere overwinningen gaan volgen.

De JO12-1 beleefde een prima eerste seizoenshelft, waarin tot het eind om het kampioenschap werd meegestreden. Nadat een paar weken geleden de koploper werd verslagen, waren ze zelfs even zelf de koploper. Maar een ongelukkige nederlaag in de laatste wedstrijd vóór de winterstop, zorgde ervoor dat er nu, een nog steeds keurige , 3e plaats genoteerd kan worden. Ze kunnen door een nog in te halen wedstrijd nog in punten gelijk komen met de koploper, maar het zal bijna onmogelijk zijn om het doelsaldo van de huidige koploper te verbeteren.

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden