Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Opening van het nieuwe voetbalseizoen

Zoals jullie hebben kunnen vernemen zijn wij als club en als mens heel diep geraakt door het recente overlijden van DJ Sydney de Roode en het overlijden van jeugdlid Kevin Ouwens.

Wij wensen alle familieleden, vrienden en kennissen heel veel sterkte met het dragen van dit verlies. Bij FC VVC zullen Sydney en Kevin voor altijd in ons hart opgesloten zijn. Tijdens de wedstrijden van de seizoensopening, de eerste competitiewedstrijd, zullen de VVC elftallen rouwbanden dragen en gaan de vlaggen halfstok.

Het voelt heel ongemakkelijk maar toch moeten we vanaf deze plek aandacht geven voor de opstart van het nieuwe seizoen. Inmiddels zijn al veel teams weer aan het trainen en zijn de eerste oefenwedstrijden gespeeld. Bij FC VVC starten de oefenwedstrijden op 22 augustus.

Corona heeft een grote invloed op verschillende zaken die altijd normaal waren, en nu ineens anders zijn. Dat is voor veel mensen lastig, en daarom moeten wij goed letten op elkaar en respectvol met elkaar omgaan. Wij zijn als FC VVC een vrijwilligersorganisatie waarin ieders bijdrage heel belangrijk is. Dat levert heel veel plezier op, maar ook wel eens spanningen. Samen met elkaar gaan wij de klus klaren en weer een mooi seizoen beleven.

Een ding is zeker, er is nog meer dan in het verleden extra hulp nodig om wedstrijddagen soepel te laten verlopen. Zonder extra hulp van nieuwe vrijwilligers, ouders, vrienden en kennissen wordt het heel lastig om voetbal- en kantineactiviteiten Corona-proof uit te voeren.

Klik hieronder op het plaatje, want wij hebben het Corona protocol voor FC VVC uitgewerkt. Deze is niet in beton gegoten, maar zal zo nu en dan kunnen wijzigen. Hou daarom alsjeblieft de updates in de gaten. Samen gaan wij Corona te lijf. Blijf gezond en denk om elkaar !

Namens het bestuur,

Rob de Kleijn, voorzitter

FC VVC Nieuw-Vennep

FC VVC Corona Protocol 2020

Jaarplanning 2022-2023

FC VVC Selectie - Union SV :: Loon op Zand

KNVB Spelregelbewijs 2022

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

Voetbalschoenen Voetbal Geest

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden