Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Remi Deken vrijwilliger van het jaar 2016 bij FC VVC

Als je daar dan staat tijdens de vrijwiligers avond bij FC VVC en je ziet al die mensen die, op welke manier dan ook, hun steen(tje) bijdragen aan onze fantastische voetbalclub, dan gun je ze eigenlijk allemaal de eretitel van vrijwilliger van jaar. 

Remi Deken

De evenementen commissie heeft haar uiterste best gedaan om een geweldig leuke avond te organiseren en iedereen heeft er zin in. De opkomst had beter gekund (aandachtspuntje voor volgend jaar), maar in de sfeervolle kantine zit de stemming er in ieder geval goed in.

In de week voorafgaand hebben we als bestuur een shortlist gemaakt van mogelijke kandidaten voor de titel "Vrijwilliger van het jaar" en vanavond mogen we bekend maken wie dat is geworden. Aan de ene altijd een lastig puntje, aan de andere kant is dat ook juist weer veelzeggend over de status van de eretitel en het gegeven dat er blijkbaar veel te kiezen valt. Gaaf!

Dit jaar hebben wij gekozen voor een vrijwilliger die juist achter de schermen, uit het zicht, in alle stilte veel voor de club betekent :

Onze ledenadministrateur Remi Deken.
Vele uren heeft hij, sinds zijn komst binnen het vrijwiligers corps zo'n kleine 2 jaar geleden, gestoken in het op orde brengen van onze ledenadministratie. Persoonlijk is hij verantwoordelijk voor de clean sheet op contributie inning die wij als club mogen ervaren. Iedereen betaalt of heeft een regeling met hem getroffen en niemand wordt uitgezonderd. Wel is Remi in staat om daarbij de menselijke maat niet uit het oog te verliezen bij financieel minder verkerende gezinnen. Hij bemiddeld hiervoor bij de gemeente aan de ene kant maar kan gerust ook op een zondagmorgen aan huis aanbellen om de penningen voor onze club te innen. Daarnaast organiseert hij bij de KNVB ook de spelerspassen en overschrijvingsbewijzen en werkt hij veel samen met de verantwoordelijke commissies binnen VVC. Menig uurtje heeft hij bij en met de penningmeester doorgebracht om zijn zaak rond te krijgen.

Hulde.

Als dank hiervoor mochten wij hem als bestuur een diner-bon bij een van onze sponsoren (Orries) overhandigen tezamen met een mooie bos bloemen voor zijn vrouw Liesbeth en een fraaie oorkonde.
Remi, van harte!

Nogmaals willen wij benadrukken dat ELKE vrijwilliger het voetballen bij onze club mogelijk maakt en dat wij via deze eretitel dan ook een compliment aan ALLE vrijwiligers willen doen toekomen.

Blijft u alstublieft inzetten voor FC VVC, de club verdient het. En wellicht dat u dan volgend jaar de eretitel in de wacht sleept. Maar laten we bij deze in ieder geval afspreken dat we volgend jaar allemaal bij de vrijwilligersavond aanwezig zullen zijn. Daar en op die manier kunnen wij u, op z'n minst, gepast bedanken voor uw inzet. U verdient het ook!

Sportieve groet namens het hoofdbestuur,

Peter Klabbers
Marcel Bogaard
George Borst

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden